Tristeţe mare în Casa Regală Britanică! Prinţul William suferă de o BOALĂ MORTALĂ?

Tristeţe mare în Casa Regală Britanică! Prinţul William suferă de o BOALĂ MORTALĂ?

Prinţul William (31 de ani) a avut parte de o perioadă mult prea tensionată în ultima vreme, susțin apropiații Casei Regale. Pe lângă faptul că a devenit tătic, el se află în mijlocul unei adevărate lupte cu tatăl său şi cu Camilla Parker, privind ocuparea tronului britanic.

În plus, cursurile la Universitatea Cambridge, turneul şi noile investigaţii privind moartea mamei sale l-au suprasolicitat pe prințul William, iar stresul şi oboseala din ultima perioadă i-au afectat foarte mult starea de sănătate.

Astfel, moştenitorul coroanei britanice a slăbit, în 10 zile, 9 kilograme, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat destul de mult. În urma unor investigaţii medicale, se pare că acesta suferă de o boală a sistemului imunitar ce îi pune viaţa în pericol, scrie revista Globe.

Jurnaliştii de la Globe susţin că soţia sa Kate Middleton (32 de ani), nu se poate opri din plâns de când starea de sănătate a prinţului William s-a deteriorat, iar situaţia este atât de gravă, încât ducesa de Cambridge se teme că fiul ei va rămâne fără tată.

Foto: puretravel.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.