Verde kale pentru AMENAJĂRILE INTERIOARE și VESTIMENTAȚIA din 2017. Află care sunt celelalte culori ale PRIMĂVERII acestui an

Verde kale pentru AMENAJĂRILE INTERIOARE și VESTIMENTAȚIA din 2017. Află care sunt celelalte culori ale PRIMĂVERII acestui an

Institutul Pantone, cel care dă tonul în această direcţie, a decis culorile anului 2017, cele care vor da tonul în ce priveşte industria de modă din domeniul amenajărilor interioare, dar şi din domeniul vestimentaţiei. S-a mers pe întoarcerea la natură şi celebrarea valorilor umane, iar culorile anului 2017 susțin aceste idei.

De la culori luminoase, vii, la cele care transmit sentimentul de apartenență la mediul înconjurător (cu precădere nuanțele pământului, odihnitoare pentru ochi și suflet), cele 10 culori de top propuse pentru primăvara anului 2017 amintesc de nuanțele din natură. Culorile au fost alese de Institutul Pantone, în colaborare cu New York Fashion Week.

Amintind de nuanțe care ne înconjoară în natură, culorile primăverii anului 2017 evocă un spectru de emoție și sentiment, designerii dorind să capteze speranța și transformarea după care tânjim în fiecare primăvară.

Cele zece culori Pantone propuse pentru primăvara anului 2017 sunt:

10-culori-din-2017

Culoarea definitorie a anului 2017 este VERDE KALE.

Sursa: Pantone.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.