Vicepremierul Mihai Fifor, cu gândul la Arad

Vicepremierul Mihai Fifor, cu gândul la Arad

„Aradul reprezintă un punct important pe agenda Guvernului României, atât în ceea ce privește investițiile în infrastructură, sănătate și educație cât și pe linie de atenție specială pentru situații de criză. Chiar ieri, Executivul a alocat sume importante pentru județul Arad, pentru compensarea efectelor calamităților naturale din această vară”, a anunţat senatorul social-democrat de Arad Mihai Fifor, vicepremier al României.

Astfel, 15 unităţi teritorial administrative (UAT) vor primi fonduri pentru refacerea infrastructurii distruse de inundaţii în această vară.

„Ca vicepremier în Guvernul României sigur că grija mea se îndreaptă acasă, mai ales că, cunosc extrem de bine situația din teritoriu, de la fața locului și în urma discuțiilor cu primarii. Mai mult decât atât, prin aceste alocări demonstrăm, dacă mai era nevoie, că guvernăm pentru români și nu în mod discreționar pe linie de partizanat politic. Fiecare primărie din localitățile afectate de inundații a primit fonduri în mod echitabil pentru remedierea pagubelor, indiferent de culoarea politică a administrației locale. Sunt sume importante, atribuite de un Guvern responsabil care se dorește și chiar este alături de comunitățile locale în momentele de cumpănă și care știe să producă dezvoltare în mediul rural pentru a micșora diferențele de confort și civilizație față de mediul urban. Așadar comune precum Bârzava, Conop, Vărădia de Mureș sau cele din nordul județului ca Pleșcuța, Dezna sau Moneasa, în total 15, vor primi fonduri guvernamentale pentru refacerea podețelor sau a infrastructurii specifice afectate din cauza inundațiilor din această vară”, a declarat vicepremierul Mihai Fifor.

 

  1. FIFOR ai uitat de fosta ” PLICLINICA CFR ARAD”?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.