Viceprimarii cad pe capete! PNL şi PDL au început să schimbe majorităţile în consiliile locale

Viceprimarii cad pe capete! PNL şi PDL au început să schimbe majorităţile în consiliile locale

Noua alianţă dintre PNL şi PDL a început să schimbe majorităţile în consiliile locale din judeţul Arad. Prima victimă a acestor schimbări a fost înregistrată la Felnac, acolo unde Ioan Maliţa (PSD) a fost dat jos din funcţia de viceprimar, în locul său fiind ales liberalul Adrian Hodoşan.

Nicolae Selegean, primarul comunei Felnac, afirmă că noua alianţă cu liberalii este benefică pentru comuna pe care o administrează. „Primul şi principalul beneficiu al acestei colaborări este revocarea din funcţie a fostului viceprimar şi înlocuirea acestuia cu un reprezentant al PNL, în persoana lui Adrian Hodoşan. Nu este vorba de o răzbunare politică, ci de o intrare în normalitate, deoarece în cei doi ani ce au trecut de la alegeri, primăria Felnac a funcţionat cu «frâna de mână trasă», iar cei care au avut de suferit au fost cetăţenii comunei. Până în prezent, opoziţia, în frunte cu fostul viceprimar, avea majoritatea în consiliu, iar orice proiect propus de mine a căzut la vot, indiferent de fezabilitatea respectivului proiect”, a declarat Nicolae Selegean.

În ceea ce priveşte schimbarea majorităţilor din consilii, lucrurile se vor precipita în perioada următoare. Astfel, la întâlnirea de joi dintre liderii PNL şi PDL Arad s-a luat decizia ca noua majoritate din Consiliul Local Păuliş, formată din liberali şi democrat-liberali, să-l revoce pe actualul viceprimar al comunei, în locul său urmând să fie desemnat un reprezentant al celor două partide.

  1. Nu va bucurati! sunt tot eu, dar cu alta palarie………

    Raspunde
  2. marie iti dau nota 10 sunt oribili ce fac dar nu pt. mult timp ,sunt paiate

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.