Vladimir Iosim e noul președinte al UNPR Arad

Vladimir Iosim e noul președinte al UNPR Arad

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) l-a desemnat pe Vladimir Iosim în funcția de președinte al Organizației Județene din Arad. Acesta îndeplinește și funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară Arad, cele două formațiuni politice aflându-se în plin proces de fuziune.

Decizia desemnării lui Vladimir Iosim în funcția de președinte al UNPR Arad îi aparține deputatului Valeriu Steriu, liderul pe plan național al formațiunii.

Acesta a transmis, în acest sens, adrese filialei județene și Instituției Prefectului, prin care anunță că Vladimir Iosim este persoana îndreptățită să reprezinte partidul în județul Arad.

„În acest context, vă îndemn să nu vă lăsați intimidat de orice fel de persoană care pretinde că ar deține calitatea de președinte a Organizației Județene, pretinzând că a fost numit în funcție de către o altă terță persoană”, i-a transmis deputatul Valeriu Steriu lui Vladimir Iosim.

„Adresa transmisă Instituției Prefectului și cea transmisă Organizației Județene dovesc fără tăgadă faptul că domnul Vladimir Iosim este președintele UNPR Arad, singura persoană pe care o recunoaștem drept reprezentant al formațiunii partenere în relația cu PMP. De altfel, cele două formațiuni se află în plin proces de fuziune, acceptat de tribunal la primul termen, iar domnul Iosim ocupă și funcția de prim-vicepreședinte al PMP Arad”, a declarat Florin Remețan, președintele PMP Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.