Vot COPLEŞITOR în favoarea REINSTAURĂRII MONARHIEI, într-un sondaj al Newsar.ro

Vot COPLEŞITOR în favoarea REINSTAURĂRII MONARHIEI, într-un sondaj al Newsar.ro

Participanţii la sondajul demarat luna aceasta de agenţia media Newsar.ro au votat copleşitor în favoarea reinstaurării monarhiei în România.

La ora publicării acestui articol, dintr-un total de peste 3000 de voturi, peste 2600 au fost pentru reinstaurarea monarhiei.

Sondajul a strâns deja peste 9600 de LIKE-uri şi are aproape 200 de comentarii, majoritatea pro monarhie.

Sondajul va continua să fie activ pe site până la finalul acestui an.

Puteţi vota aici:

SONDAJ/ Tu ce crezi, ar trebui reinstaurată monarhia în România? DA sau NU?

  1. monarhia este unica solutie pentru acest popor

    Raspunde
  2. ce va place sa mancati rahat cu perje !

    Raspunde
  3. De Ce?! sa vina iarasi la putere sa ne imparta tara si sa fuga .DE CE?!! daca a plecat odata sa fie plecat Romania are nevoie de popor nu de Rege!!! Iarasi intelegeri ascunse! Abia am inteles care sant Hotii Tradatori si acum ii schimbam cu alti?! Trebuia sa lupte in 1993 sa isi ia Tara nu acum.

    Raspunde
  4. MONARHIA ESTE CARANTUL POPORULUI ROMAN.

    Raspunde
  5. asta ne mai lipsea nu avem destule cheltuieli ne mai trebuie si rege sa manance si asta cu intreaga lui familie.Cea mai buna solutie 300 parlamentari si sa iasa lumea la votare sa nu sa se mai fraudeze.

    Raspunde
  6. Sunt pro monarhie dar ma supara ca sunt asa pasivi. Ei cred ca ceata asta de hoti se va da de buna voie la o parte? Nu prea cred. Atunci avem sanse zero sa mai vedem rege la carma tarii 🙁

    Raspunde
  7. Buna ziua oameni buni. Eu as vota monarhia DACA ar recunoaste deschis, oficial si la obiect
    RELELE facute de dupa Al. I. Cuza incoace.

    As vota monarhia daca ar SCRIE negru pe alb toate
    acestea si ar avea solutii clare si pe intelesul omului de rand (nu doar pe cel al analistilor care analizeaza analiza analizelor) cu resurse si date exacte pentru eradicarea tuturor mizeriilor din tara.

    Dar n-o vor face, si mai ales nu vor sti sa explice cum ar putea scoate tara din rahatul
    corporativo-consumationist in care am fost bagati dupa 1990. Si mai ales nu vor sustine recunoasterea
    neputintei, demisia si raspunderea in caz de faliment.

    Apoi nu va suparati oameni buni dar povestea asta cu „sangele albastru” si „unsul lui D-zeu” a produs multi monstri in istorie si trebuie sa aveti buba la creier sa mai credeti ca daca cineva doar isi cunoaste genealogia fara sa fi muncit o zi in viata lui, are automat si solutii sa repare societatea. Sa-mi fie rusine ca alatur termenii „vita nobila si munca”. Cum ar putea sa cineva sa aprecieze corect despre cineva daca e competent sau nu intr-un domeniu, daca n-a muncit o zi in viata lui decat cel mult doar de distractie ca sa-si pliveasca trandafirii?

    Acuma dati drumul la injuraturi sau veniti cu argumente (cel putin) logice.
    Sa aveti o zi buna.
    P.S. Povestea asta cu „votul coplesitor” di titlu ori e propaganda ori e prostie.

    Raspunde
    • N-o sa fie nicio injuratura domnule Mitica! Doar un indemn de a mai pune mana pe carte.
      Cat despre regele nostru si principesa mostenitoare, ati putea sa stiti ca pot primi nota buna si la munca si la invatatura si, mai ales, la purtare.
      Si mai faceti tot dumneavostra lista acelor „rele” despre care aruncati asa vorba. Altminteri o sa va zic, cu parere de rau, ca vorbiti ca sa va aflati in treaba.

      Raspunde
      • Cred că și dvs ar trebui să puneți mâna pe constituția României din 1923 și să vedeți ce scrie la art.78.
        Conform constituției moștenitorii de drept la tronul României,sunt cei 13 Prinți din Casa Regală de Hohenzollern.

        Raspunde
    • Apai draga domnule, vorba lui Creanga:”cap ai, minte ce-ti mai trebuie?”
      Nu stiu cand si unde ai venit pe lume, dar un lucru se vede si se simte: nu ai nprea depus eforturi sa deschizi vreo carte, sau daca ai deschis-o, doar te-ai uitat mirat la poze… altfel nu-mi pot explica tonele de ziceri doar ca sa se afle cineva in treaba, adica de vorbit gura fara cap…Fa bine mata si uita-te la Japonia, la Anglia, la Suedia, la Norvegia, Danemarca…. la Canada care la fiecare referendum peste 70% vor sa ramana sub coroana britanica, la fel si Australia….. la fel si Olanda, Luxembourg, Lichtenstein…. astea sunt republici in mintiuca matale stearsa de nea Ilici Zambaretu ….Mai citeste o carte de istorie si te vei lamuri ca inainte de ’40 Romania avea leul egal cu dolarul american, mai tare ca orice valuta europeana , cu exceptia lirei britanice….eram repuiblica dupa capsorul matale, n’asa (vorba lui Brucan, Mafalda ot Bucuresti)…mai citeste, draguta, ca nu doare, te asigur!

      Raspunde
      • Nu știu ce citești omuleeee însă de cele 13 famili care conduc și manipulează întreg mapamondul ai citit ceva!?!?!, Aceasta familie a acestui individ Mihai știți și cunoașteți arborele genealogic și ce anume a făcut această persoană la finalul anului 47! ?!?, Prin venele acestor indivizi curge singe de chazari jegoși care conduc lumea la ora actuală! ,

        Raspunde
    • Cel mai mare rau a fost ca a permis (nu si-a dorit, nu a vrut si nici nu s-a putut opune) venirea rusilor.
      Pentru asta trebuie condamnat si odata cu el si viitorul unei tari si premiati ceilalti, adica taman comunistii sustinatori ai unui Iliescu.
      Dincolo de cione si ce merita eu as investi putina logica. Ma doare fix la basca de cine merita sau nu. As prefera sa avem un sistem care sa fie bun si nu unul care sa fie meritat.
      Relele de care vorbesti sunt mai mari sau mai mici decat colaborationismul rusesc, decat furtul tuturor resurselor, decat umilirea unei natii inspre deliciul si beneficiul strainilor?
      Cred ca tu esti dintre aia care prefera sa sufere cea mai crunta mizerie, el si inca o tara, numai sa nu trebuiasca sa recunoasca ca nu a avut dreptate, ca este un prost sau un pacalici incult: un frustrat cu o spoiala de educatie socialista.
      Prietene Mitica, poate ai auzit de sintagma: adevarul va va face liberi? Per contra, minciuna ne face slugi, iar ce ai spus tu, in postarea ta, este cel mult un adevar partial, adica tot o minciuna.
      Asta inseamna, ca dincolo de logica, de cultura generala, exclusiv prin pozitionari dubios convenabile, sa te definesti ca suflet de sluga.

      Raspunde
    • Măi găgăuța,mai întâi citește cum funcționează sistemul de guvernământ monarhie constituțională,dupa care te apuci să vorbești.Regele domnește,nu guvernează.Asa încât guvernul trebuie să te scoată pe tine din rahat,nu Regele.Acest sistem face țara credibilă în lume.Dinastia Hohenzollern,a dat Regii în toată Europa.

      Raspunde
  8. S-ar putea ca acesta forma de guvernare sa fie singura solutie pentru aceasta tara dar cine sa fie monarhul?

    Raspunde
  9. Care monarhie in Romania? Ce Casa Regala avem noi care face tot felul de mezaliante gen Radu Duda sau cealalta fiica a cetateanului Mihai casatorita in USA si arestata impreuna cu sotul ei , un John oarecare, pt organizarea de lupte ilegale de cocosi.Suntem de risul curcilor fratilor .Monarhia ramine o optiune in memoria afectiva si politica a unui popor doar atunci cind reprezentantii acesteia se ridica la nivelul asteptarilor si standardelor morale care ar trebui sa caracterizeze o astfel de institutie.Pentru-ca la urma urma urmei Monarhia reprezinta o institutie a statului asa cum reprezinta Presedintia , Senatul , s.a.Noi avem alesii pe care-i meritam si se pare ca avem parte si de Casa Regala (umflata denumire) pe care o meritam.Sa nu uitam ca Regele Mihai a facut intelegeri cu rusii mai mult sau mai putin discutabile si avantajoase unora.Mai usor cu sondajele si mai multa munca fratilor !

    Raspunde
    • Folosirea termenului de Familie Regala in Romania ignora total prevederile care existau in 1947 cu privire la acest subiect. Doar Regele, Regina, Principii (descendenții Regelui sau ai altui Principe din Familia Regala) si Principesele soțiile lor făceau parte din Familia Regala. Oricine se căsătorea cu o persoana ce nu aparținea Familiilor Regale, Princiare sau Mediatizate pierdea titlurile proprii. Strict urmând legislația Regatului României in acest moment exista un singur membru al Familiei Regale: MS Regele.

      Raspunde
  10. Dupa 50 de ani de dictatura comunista si 25 de ani de o asazisa ,,democratie” inteleasa doar de guvernele ce au condus precar tara, nu se poate instaura monarhie, ar fi catastrofal pentru ROMANIA !

    Raspunde
  11. TRĂIASCĂ ROMÂNIA REGALĂ ! La aceste alegeri parlamentare, tineretul românesc trebuie să dobândească, o atitudinea cetățenească responsabilă . Spiritul de rezistență, împotriva tendințelor de dizolvare și uitare, ale valorilor noastre naționale trebuie să reînvie. Tinerii români patrioți, azi au datoria de a acționa ofensiv, cu maturitate politică patriotică, pentru a dezvălui și dejuca planurile și uneltirile dușmanului , doritor de împărțirea țării noastre și ,desființarea Statului Român. Este necesar să renască spiritul de luptă politică continuă, împotriva năravurilor trecutului nostru comunist; ale demagogiei politicianiste, disimulării democrației, agățării de putere și, al egoismului primitiv de ură de clasă. Se cuvine să ne aducem aminte cu respect și admirație, de spiritul și curajul patriotic de luptă al tinerilor din Piața Universității din decembrie 1989, adevărații făuritori ai libertății și democrației noastre. Tinerii astăzi , mai mult ca oricând, trebuie să învețe lecția de istorie recentă , care ne îndeamnă la lumina adevărului din Piața Universității București– zona liberă de comunism–, la limpezirea situației actuale, astfel cum ne mărturisește Dl Prof.Universitar Academician. Alexandru Zub : ,,Fiindcă răul esențial produs de dictatura comunistă e mai ales de ordin moral. Eliminarea lui presupune o reacție de același ordin, iar resurecția morală nu e posibilă fără apel sistematic la memorie. ,,NU POȚI VINDECA O ȚARĂ FĂRĂ SĂ-I DAI ADEVĂRUL , DREPTATEA E TOTUNA CU ADEVĂRUL ! ,, ,spunea Regele Nostru Mihai I al României, convins că adevărul presupune nu numai efort de voință , dar și acea ordine a spiritului fără de care nu se poate închipui nici restabilirea normalității.** Pentru restabilirea normalității în țara noastră votați cu speranță și încredere Partidul Alianța Noastră România !

    Raspunde
  12. … Citez ceea ce sta scris pe acest site …
    „Este şi motivul pentru care Newsar.ro a demarat un sondaj de opinie pe această temă, pentru a vedea ce părere au cititorii despre posibilitatea „resetării sistemului” prin reinstaurarea monarhiei.

    Se poate vota o singură dată la 24 de ore de pe acelaşi calculator.”

    …adica se poate vota numai o singura data … pe zi … Probabil ca da posibilitatea nehotaratilor sa voteze functie de cum (li) se scoala … Un sondaj cat se poate de serios … Deci monarhisti nu uitati sa votati ori in sculare ori in culcare … Si vorba rusului, nu conteaza cati voteaza, conteaza cine numara voturile … Probabil ca cel care va insuma cele mai multe voturi pro, depuse, va castiga un premiu … Va putea suge sosetele regale …

    Raspunde
  13. … Citez ceea ce sta scris pe acest site …
    „Este şi motivul pentru care Newsar.ro a demarat un sondaj de opinie pe această temă, pentru a vedea ce părere au cititorii despre posibilitatea „resetării sistemului” prin reinstaurarea monarhiei.

    Se poate vota o singură dată la 24 de ore de pe acelaşi calculator.”

    …adica se poate vota numai o singura data … pe zi … Probabil ca da posibilitatea nehotaratilor sa voteze functie de cum (li) se scoala … Un sondaj cat se poate de serios … Deci monarhisti nu uitati sa votati ori in sculare ori in culcare … Si vorba rusului, nu conteaza cati voteaza, conteaza cine numara voturile … Probabil ca cel care va insuma cele mai multe voturi pro, depuse, va castiga un premiu … Va putea suge sosetele regale …

    Raspunde
  14. Trecerea la monarhie este un vis dorit , dar greu de realizat . Santem putini entuziasti in schimb gloata e prea numeroasa . Virusul comunismului este prea adanc infipt in mentalul poporului roman . Asa dar , acum vorbim numai despre o utopie ideala greu de realizat .

    Raspunde
  15. focul iadului e solutia

    Raspunde
  16. Succesiunea la Tronul Romaniei este garantata clar de articolul 78 al Constitutiei din 1923. Cand MS Regele nu va mai fi, Coroana (cu toate drepturile dinastice) trece la AS Principele Carol (Karl) de Hohenzollern. In cazul in care Printul refuza formal sa succeada,Tronul trece la ASS Printul Alexandru (Alexander) apoi la ASS Printul Albert si apoi ASS Printul Ferdinand. Sunt 13 Principi in Linia de Succesiune. Sunt pregatiti monarhistii sa recunoasca imediat Succesiunea Casei decHohenzollern ramanand fideli Constitutiei din 1923?

    Raspunde
  17. Casa Regala este cea mai iubita de romani .
    fara CAsa Regala eram sub cizma ruseasca deoarece nu eram primiti in NATo si UE
    datorita eforturilor diplomatice ale excelentei sale principele Duda Romania se poate pune la masa de la egal la egal cu toti mai marii europei
    regele Mihai si principele Duda sut printre cele mai importnte personalitati mondile respectiv europene.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.