Zi aniversară pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad

Zi aniversară pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a aniversat, în data de 1 iulie 2016, 20 de ani de activitate instituțională, în care centrele sale sociale au desfășurat o adevărată cultură a primirii și acceptării, aducând speranța și bucuria în inimile a sute de copii beneficiari.

La Teatrul de Stat „Ioan Slavici” s-a desfășurat un program festiv la care au participat Consiliul Județean Arad, Direcția Generală de Asistență Socială și Protectia Copilului Arad, Instituțiile publice, Arhiepiscopia Aradului, ONG-uri, ca și parteneri sociali ai instituțieii. În cadrul evenimentului copiii și adulții protejați ai DGASPC Arad au prezentat un program cultural-artistic.

Instituția socială arădeană este un centru etalon în țară, în care se colaborează împreună pentru o viață demnă a persoanelor rezidente. Centrele sociale de tip familial sunt semne de iubire, ale iubirii concrete care însuflețește activitatea zilnică, în care se unesc profesionalismul, munca răsplătită corect și calificată, cu voluntariatul, o comoară prețioasă.

În contextul în care la nivel internațional se caută soluții pentru a proiecta un nou welfare, Arhiepiscopia Aradului urează instituției sărbătorite ca devenirea și continuitatea de două decenii să fie îmbrăcate de noutate, care s-a manifestat încă de la începuturi.

Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.