VIDEO/ DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: Cine este adolescentul din România SĂLTAT de procurori pentru PROPAGANDĂ JIHADISTĂ! Cum învăța el să facă BOMBE!

VIDEO/ DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: Cine este adolescentul din România SĂLTAT de procurori pentru PROPAGANDĂ JIHADISTĂ! Cum învăța el să facă BOMBE!

Un adolescent de 17 ani a fost reținut de procurorii DIICOT, marți dimineață, fiind suspectat că ar fi avut legături cu organizația teroristă ISIS, căreia îi şi făcea propagandă.

Luigi Constantin Boicea, care şi-a luat numele Omar al-Faruq după ce a trecut la islamism, este elev la un liceu din Craiova.

Apropiaţii săi spun că după ce a renunțat la religia ortodoxă, băiatul s-a schimbat radical.

Bunicul băiatului susţine că nimeni nu ştia exact ce face Luigi, acesta ferindu-se tot mai mult de cei apropiaţi.

„Ştiam că s-a dus la religia musulmană, am încercat să-l conving să renunţe, dar nu am putut face absolut nimic. Mergea la întâlniri periodic, însă nu ştiu exact unde, pentru că nu spunea nimănui. Se întorcea, însă, foarte fericit”, spune bunicul său.

Băiatul îşi schimbase până şi meniul alimentar, conform noii sale religii.

Omar era crescut doar de bunicul şi de mama sa, femeia fiind despărţită de mai multă vreme de tatăl lui Luigi.

Poza tânărului apare și pe un site care propovăduiește învățăturile islamiste.

Anchetatorii au făcut percheziţii la domiciliul acestuia, de unde au fost ridicate documente, materiale de propagandă jihadistă și sisteme informatice.

Organele de anchetă dețin informaţii că tânărul promova în mod sistematic, în mediul virtual, prin intermediul platformelor online, mesaje de susţinere a organizaţiilor teroriste, filme în care erau prezentate decapitări ale unor persoane capturate de membri ai grupării ISIS, dar şi materiale video cu mesaje de ameninţare şi folosire a unor mijloace de natură să pună în pericol viaţa şi integritatea persoanelor.

Sursa: Youtube/Reteaua de stiri

  1. Ocazia pe care trebuie să o fructifici imediat: un curs online si gratuit care te invata simplu si repede cum sa castigi bani de acasa! Inveti totul pas cu pas, GRATUIT, in lectii care iti explica foarte clar cum sa castigi bani de acasa! Cere acum mai multe informatii la adresa de email: tara_eusefina@yahoo.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.