Studenți UAV,  la un curs de formare în Grecia

Studenți UAV,  la un curs de formare în Grecia

Proiectul Erasmus + Strategic HED DLIS Digital Learning Social Intervention a oferit  studenților masteranzi ai Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, oportunitatea de a se forma în domeniul serviciilor de asistență socială.

Coordonați de către prof.univ.dr. Mihaela Gavrilă-Ardelean, studenți masteranzi ai programului de asistență socială au participat la un training internațional de formare a competențelor digitale, derulat în luna mai la Atena.

Cursul a avut drept scop formarea participanților pentru combaterea inegalității sociale și ameliorarea alfabetizării digitale, contribuind la digitalizarea sectorului de asistență socială.

Proiectul din care România, prin UAV, face parte ca membru, reunește 5 parteneri internaționali: ESAS HELMO din Liège, Belgia; ESS CRAMIF în Paris, Franța; ACSEA în Luxemburg, KEPSIPI în Atena, Grecia, IRTS Hauts-de-France în Lille, Franța.

„Acest proiect este foarte important pentru studenții noștri, atât prin oportunitatea de formare internațională de competențe profesionale în noile tehnologii, dar și pentru posibilitatea de exersare a competențelor transversale, de construire a unei culturi comune în spațiul european din care facem parte” a declarat prof.univ.dr. Mihaela Gavrilă.

Sursa foto: UAV Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.