Tânăr aflat sub influența drogurilor, reținut pentru furt calificat și infracțiuni rutiere

Tânăr aflat sub influența drogurilor, reținut pentru furt calificat și infracțiuni rutiere

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut de polițiști pentru furt calificat și infracțiuni rutiere.

Polițiștii orașului Pecica au fost sesizați în data de 20 octombrie, în jurul orei 18, despre faptul că un bărbat de 26 de ani ar fi sustras o mașină din curtea unui imobil din localitate, plecând într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, bărbatul a fost depistat de polițiștii din municipiu, în timp ce conducea autoturismul sustras, pe strada Șezătorii. Șoferul nu a oprit la semnalele efectuate de polițiști, continuându-și deplasarea și intrând în coliziune cu alte două autoturisme, eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Ulterior, șoferul a fost depistat de polițiști, din verificări reieșind că acesta are dreptul de a conduce suspendat, iar testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Șoferul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, iar în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea luării de măsuri preventive.”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Sursa foto: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.