Tânăr electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren, la Ghioroc. Anul trecut un alt tânăr și-a pierdut viața într-un accident similar

Tânăr electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren, la Ghioroc. Anul trecut un alt tânăr și-a pierdut viața într-un accident similar

Un tânăr a fost electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren din apropierea localității Ghioroc. Anul trecut un alt tânăr și-a pierdut viața într-un accident similar.

Înspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad precizează că în data de 1 august, în jurul orei 3.40, echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit în sprijinul echipajului medical al Serviciului de Ambulanță Județean Arad pentru acordarea primului ajutor unui tânăr în vârstă de 19 ani, electrocutat la firele de înaltă tensiune de pe un vagon de tren din apropierea localității Ghioroc.

La sosirea echipajului medical SMURD, victima era conștientă, însă prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, toracelui și abdomenului.

În urma evaluării medicale, tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Arad pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

În urmă cu aproape un an, pe data 15 august, un turist german, în vârstă de 21 de ani, s-a curentat şi a decedat după ce a urcat pe un vagon de tren aflat în Gara Ghioroc, din judeţul Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.