Tânără lovită de o mașină pe o trecere pentru pietoni. Poliția îl caută pe șoferul care a fugit de la locul accidentului (VIDEO)

Tânără lovită de o mașină pe o trecere pentru pietoni. Poliția îl caută pe șoferul care a fugit de la locul accidentului (VIDEO)

Poliția caută un șofer care a fugit de la locul unui accident. Acesta a lovit o tânără care traversa strada pe o trecere pentru pietoni.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad solicită sprijinul cetățenilor pentru a identifica un șofer care în dimineața zilei de 11 octombrie a lovit cu mașina o tânără care traversa strada pe o trecere pentru pietoni.

„La data de 11 octombrie, polițiștii rutieri au fost informați de personalul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad despre faptul că în aceeași dimineață, la Unitatea de Primiri Urgențe a fost ajuns o femeie de 31 de ani. Primele cercetări au relevat că, în jurul orei 7.20, în timp ce victima traversa Calea Victoriei, pe trecerea de pietoni, a fost accidentată de un autoturism, care în urma impactului și-a continuat deplasarea.”, precizează reprezentanții IPJ Arad.

Dacă aveți informații care ar putea duce la identificarea autoturismului și/sau conducătorului autovehiculului, vă rugăm să vă adresați Poliției Rutiere, la numărul de telefon 0257207135.

Sursa video: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.