TOP 10 cadouri pentru pasionaţii de design interior: alege cu bun-gust

TOP 10 cadouri pentru pasionaţii de design interior: alege cu bun-gust

Cei ce iubesc designul interior, fie că sunt amatori, fie că lucrează deja în domeniu, au cu siguranţă o pasiune pentru frumos, pentru culoare şi pentru forme deosebite. Designul interior este despre armonie, lumina şi culoare, dar şi despre funcţionalitate şi confort. De aceea, când alegi un cadou pentru iubitorii de amenajări interioare, e bine să optezi mereu pentru obiecte şi produse ce emană bun-gust.

Ca să îţi găseşti uşor inspiraţia, iată TOP 10 cadouri pentru pasionaţii de interior design:

Tablouri

Arta înfrumuseţează casele oamenilor de sute de ani, de la picturi şi până sculpturi sau desene. Pentru pasionaţii de design interior un tablou reprezintă mai mult decât o decoraţiune. Tablourile pot schimba atmosfera unei camere, pot transmite emoţii, de la bucurie la nostalgie şi pot completa o amenajare alături de piesele de mobilier.

Poţi alege tablouri realizate de artişti locali, piese de artă de la târguri de profil sau chiar picturi ori desene DIY ca să le oferi în dar.

Lumânări parfumate

O decoraţiune versatilă, lumânarea parfumată îşi găseşte uşor locul în orice amenajare. Se poate aşeza pe noptiere, pe măsuţa de cafea, în bucătărie, în birou sau chiar în baie. Există pe piaţa o mulţime de variante de lumânări parfumate din care să alegi, cu arome care mai de care mai diverse, de la vanilie şi până la iasomie, citrice, trandafir, cocos sau lavanda.

Pentru cei ce iubesc designul interior, optează pentru lumânări parfumate cu design modern sau clasic şi arome delicate.

Seturi de veselă

Nicio amenajare nu este completă fără un set de veselă potrivit. Veselă poate schimba atmofera de la masă şi contează mai mult decât crezi. Modelele în nuanţe delicate şi pământii sunt perfecte pentru un design minimalist, în timp ce modelele colorate, cu fructe sau desene geomtrice sunt ideale pentru un design boho sau modern.

Găseşti seturi de veselă atât în malluri şi magazine home & deco, cât şi online, pe siteuri diverse, astfel încât devine uşor să achiziţionezi un astfel de cadou.

Cărţi

Pentru cei ce iubesc lumea amenajărilor interioare, alege cărţi cu teme precum arhitectură, designul, desenul sau creativitate. Există o mulţime de titluri dedicate chiar designului interior, care să-i ajute atât pe pasionaţi, cât şi pe specialişti să descopere lucruri noi sau pur şi simplu să îşi găsească inspiraţia.

Cărţile cu coperta cartonată şi ilustraţii atractive pot chiar să joace rol decorativ. Îşi găsesc uşor locul pe măsuţa de cafea, pe birou sau pe comodă din dormitor.

Vaze

O vază este un obiect de decor simplu, potrivit pentru orice tip de casă, pe care îl poţi achiziţiona uşor. Pasionaţii de design interior integrează de obicei astfel de decoraţiuni în casele lor, deoarece sunt soluţii cu care rareori dai greş. Se pretează pentru amenajări moderne, rustice, boho chic, romantice, minimaliste sau chiar industriale.

Cauta vaze cu design clasic, din materiale de calitate, de dimensiuni medii, mai exact modele versatile.

Purificator de aer

Un purificator de aer completează perfect orice tip de amenajare, nu neapărat din punct de vedere estetic, ci mai degrabă din punct de vedere al calităţii aerului. Cum acasă nu este doar despre estetic, ci şi despre funcţional şi confort, un purificator de aer reprezintă un dar inspirat pentru orice tip de locuinţă. Trebuie să ştii că purificatorul de aer nu poate înlocui un aparat de aer condiţionat sau chiar un ventilator, ci are ca scop principal filtrarea aerului pentru a-i creşte calitatea.

Suport pentru sticle

Un suport pentru sticle de vin se poate aşeza uşor în living, în zona de dining sau chiar în bucătărie. Majoritatea pasionaţilor de design interior aleg să integreze astfel de suporturi în amenajare, atât pentru că oferă spaţiu de depozitare, cât şi pentru designul lor atrăgător. Poţi alege un suport din lemn, metal sau râtan.

Viniluri

Un vinil înseamnă mai mult decât muzica de calitate. Vinilurile sunt despre nostalgie, relaxare, distracţie şi despre seri minunate alături de prieteni şi familie. Pentru un iubitor de design interior şi muzică, vinilurile reprezintă un cadou perfect. Le găseşti în librării, magazine de muzică, dar şi online.

Flori

Florile pot decora uşor orice tip de încăpere, de la bucătărie la living său birou. De aceea, cei ce iubesc amenajările interioare vor găsi uşor un loc perfect pentru un buchet de flori sau o plantă în ghiveci. Avantajul acestora e că au un preţ prietenos şi se găsesc foarte uşor.

Pahare

Niciun cadru de dining nu e complet fără paharele potrivite. Poţi să oferi fără griji un set de pahare în dar, atât iubitorilor de design, cât şi celor ce se mută într-o casă nouă. Optează pentru pahare din materiale de calitate, cu design clasic, în set de 4, 6 sau 8.

Trage-ţi inspiraţia din lista de mai sus şi achiziţionează cele mai cool cadouri pentru pasionaţii de design interior, de la vaze, flori sau cărţi şi până la viniluri sau lumânări parfumate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.