Top 6 tipuri de genți

Top 6 tipuri de genți

Doamnele și domnișoarele își doresc să fie mereu în pas cu moda, să includă cele mai noi trenduri în stilul lor și să atragă toate privirile. O garderobă completă, pe lângă îmbrăcămintea potrivită unui anume eveniment, include și accesoriile. Categorie care, în articolul de azi, va pune accentul pe genți. Gențile de damă sunt un plus când vine vorba de crearea unui outfit. Fie că mergeți la birou, sau onorați o invitație la o serată, gențile vor face întotdeauna ca stilul dumneavoastră să fie desăvârșit. Astfel, în rândurile ce urmează, vă vom prezenta top 6 tipuri de genți și vă vom ajuta să faceți alegerea potrivită în conformitate cu ocazia la care doriți să le purtați.

Gențile damă sunt un accesoriu important în garderoba fiecărei doamne. Chiar și tinerele domnișoare pun accentul pe acestea. Încă de la balurile de liceu, gențile le-au marcat viața femeilor, devenind ușor ușor un accesoriu indispensabil. Fiindcă moda s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, acum, pe lângă clasicele genți de piele tip poștaș, se mai fabrică și genți de diferite dimensiuni, sau chiar din diverse materiale. Haideți să vă prezentăm pe scurt cele 6 tipuri de genți către care doamnele și domnișoarele gravitează la momentul actual.

  1. Genți mari

O geantă mare este, poate, cel mai util tip de geantă pe care o doamnă l-ar putea alege. Spațioasă, bine compartimentată, are toate cele necesare. O geantă mare este potrivită unei săptămâni aglomerate la birou, când aveți nevoie să purtați acte cu dumneavoastră, în caz de urgențe. Sau când decideți să vă pregătiți un prânz la pachet și doriți să îl aveți la îndemână. Într-o geantă de damă mare vă puteți pune și o carte la care să lecturați în drum spre serviciu sau căștile preferate pentru muzică. Alegerea stă la baza nevoilor dumneavoastră.

2. Genți mici

O geantă mică este potrivită unui eveniment select, precum o nuntă, un botez, sau o ieșire în oraș cu fetele. După cum era de așteptat, aceasta nu e la fel de compartimentată precum sora de mai sus, însă are și ea rolul ei. O geantă mică vă poate fi de folos atunci când purtați rochie sau fustă. Va ține locul buzunarelor de la pantaloni și vă va ajută să vă păstrați în siguranță telefonul și portofelul. Însă, dacă sunteți o persoană activă și considerați că o geantă mare v-ar da bătăi de cap, atunci geanta mică este alegerea potrivită și pentru activitățile de zi cu zi.

3. Genți plic

O geantă plic este una dintre cele mai speciale tipuri de genți existente. Constă într-un singur compartiment cu fermoar și poate fi purtată ori pe urmăr, ori ținută în mână. De obicei, aleasă la evenimente selecte, geanta plic va transforma o ținută obișnută într-una fabuloasă. Și pentru ca îmbrăcămintea dumneavoastră să strălucească și mai mult, vă puteți asorta cu o geantă Guess, care vă va da un iz de eleganță și poveste. Luați în considerare evenimentul la care ați fost invitată și tema acestuia, pentru a face alegerea potrivită.

4. Genți de plajă

Acum am ajuns la o categorie mai nouă în lumea modei actuale. Geanta de plajă a apărut de curând în magazinele cu specific și, de obicei, este făcută din alte materiale decât pielea, cum ar fi paiele sau bumbacul. Geanta damă pentru plajă este mare și spațioasă, are o căptușeală pe interior ce nu prinde nisip, și nu are fermoar, pentru a da voie genții să se extindă cât mai mult. Poate doriți să luați pe plajă un fresh de portocale făcut în casă, sau poate vreți să vă citiți cartea preferată când stați la soare. Cu geanta de plajă nu veți da greș.

5. Genți tote bag

Și geanta tote bag se încadrează în categoria „nou” din lumea modei. Inspirată din stilul american, geanta tote este făcută din bumbac și poate avea diverse culori și modele vibrante. Brodată sau imprimată, o geantă tote va face diferența atunci când mergeți la cumpărături, la sală, sau veniți de la un picnic cu prietenii. Necompartimentată la interior, dar uneori cu un buzunar la exterior, tote bag vă va putea purta termosul de cafea și pungile cu fructe în siguranță. O astfel de geantă se potrivește unui stil de viață activ și unei garderobe casual.

6. Borsete

Borseta este ultima în categoria noastră de azi. Și aceasta se potrivește unui stil de viață activ, asemenea genții tote bag, și poate fi utilă atunci când ieșiți la alergat, când mergeți pe bicicletă, sau când vă plimbați prietenul blănos. De fel, borseta are multe buzunare și poate fi folosită chiar și la un festival, când tot ce contează este să vă distrați și să dansați fără grija că telefonul v-ar putea cădea din buzunar.

Astfel, încheiem articolul nostru, cu speranța că informațiile oferite v-au fost de folos. Vă dorim succes în alegerea genții potrivite.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.