Trei tineri prinși drogați la volan

Trei tineri prinși drogați la volan

Trei tineri au fost depistați sub influența drogurilor la volan.

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au oprit, pentru control, în seara de 20 august., un tânăr de 24 de ani, din Apateu, care conducea un autoturism în localitatea Sintea Mare. Testarea cu aparatele din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Un bărbat de 30 de ani, din Frumușeni, a fost depistat în trafic, în noaptea de 20 spre 21 august, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Frumușeni. Testarea cu aparatele din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În Arad, polițiștii Biroului Rutier au efectuat o testare, cu aparatele din dotare, a unui tânăr de 23 de ani, din municipiu, oprit pentru control pe Bulevardul General Dragalina. Testarea cu aparatele din dotare a indicat posibila prezență a unei substanțe psihoactive, și în cazul acestuia.

Persoanele în cauză au fost conduse la unități medicale, pentru recoltarea de probe biologice, în funcție de rezultatele buletinelor de analiză, urmând a fi luate măsurile legale.

Fără permis de conducere a fost depistat, de polițiștii din Șiria, un bărbat de 36 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism în Șiria. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.