Un arădean născut la Brad, candidat SURPRIZĂ la preşedinţie!

Un arădean născut la Brad, candidat SURPRIZĂ la preşedinţie!

Un arădean născut la Brad ar putea deveni principalul candidat al dreptei la alegerile prezidenţiale, dacă Înalta Curte de Casație și Justiție îl va declarat, joi, incompatibil pe Klaus Iohannis.

Dacă Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil, Alianța Creștin-Liberală va rămâne fără candidat, situaţie în care va trebui să se reorienteze spre o altă persoană înscrisă deja în cursă. Variantele, chiar şi în cazul în care PNL şi PDL vor rupe ACL sunt puţine: Elena Udrea, Teodor Meleșcanu, Călin Popescu-Tăriceanu sau Monica Macovei.

Potrivit informaţiilor noastre, Teodor Meleșcanu ar putea fi preferatul în detrimentul celorlalţi candidaţi, înscrierea de ultimă oră a acestuia în cursa prezidenţială nefiind întâmplătoare…

Cine e Teodor Meleşcanu?
Teodor Meleşcanu s-a născut la Brad, a început şcoala la Buteni şi a terminat liceul Moise Nicoară din Arad, înainte de a urma studiile universitare la Bucureşti.

Acesta este un cunoscut diplomat și om politic român, membru al Partidului Național Liberal.

A îndeplinit funcția de ministru de externe în Guvernul Nicolae Văcăroiu în perioada 1992-1996 și pe cea de ministru al apărării naționale în Guvernul Tăriceanu, în perioada aprilie 2007–decembrie 2008.

A fost senator de Prahova, ales în colegiul al treilea al acestei circumscripții, pe listele Partidul Național Liberal. Membru al senatului în legislatura 1996-2000, a fost ales atunci pe listele PDSR, iar în 2004 a fost ales pe listele Alianței D.A..

În 27 februarie 2012, președintele Traian Băsescu l-a desemnat pe Teodor Meleșcanu drept director al Serviciului de Informații Externe și a fost validat de Parlamentul României în 28 februarie 2012, iar in 22 septembrie 2014, acesta a demisionat din aceasta funcţie, pentru a candida la alegerile prezidenţiale.

  1. haha deci nu e Falca

    Raspunde
  2. Falca e candidat la altceva unde se poarta uniforme anume

    Raspunde
  3. Important e ce grad ai , nu unde te-ai nascut !
    Securitatea a cooptat in principiu oameni din mediile „sanatoase” de muncitori , mineri sau tarani cu ambitie !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.