Un bărbat și-a pierdut viața în apele Mureșului

Un bărbat și-a pierdut viața în apele Mureșului

Pompierii arădeni au intervenit, în această după-amiază, în apropierea podului Traian, unde în jurul orei 17 a fost semnalată prezența unui cadavru în apele râului Mureș.

„Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă de salvare, pentru degajarea unui cadavru din râul Mureș, în apropierea podului Traian din municipiul Arad. La sosirea echipajelor de intervenție a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în apropierea malului. Cadavrul a fost extras din apă de către pompieri, iar cazul a rămas în atenția organelor abilitate”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

„A fost scos din apă, de pompieri, în aceste momente fiind desfășurată cercetarea la fața locului. Nu sunt suspiciuni, din primele observații, cadavrul urmează a fi transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

De remarcat, că autoritățile au fost alertate printr-un apel la 112.

Foto: Arhiva

  1. POMPIER, o
    , meserie” de imens sacrificiu si mult curaj !!! POMPIER – SCAFANDRU, involuntar…devine ,,pàrtas” la tristetea unei famili ,,indoliate” !!! Onoare si respect , tuturor PÒMPIERILOR !!!

    Raspunde
  2. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.