Un film produs în Arad va fi lansat în cinematografele din România în luna decembrie

Un film produs în Arad va fi lansat în cinematografele din România în luna decembrie

Un film produs în Arad va fi lansat în cinematografele din România în luna decembie.

Este vorba despre filmul „Ecaterina” în a cărui distribuție se regăsește și designerul Cătălin Botezatu. „Cunoscut pentru creațiile sale remarcabile în lumea modei, Cătălin Botezatu surprinde din nou publicul, de această dată printr-o apariție inedită pe marele ecran. Celebrul designer și-a dovedit versalitatea jucând un rol de excepție în filmul Ecaterina, alături de actori consacrați precum Cuzin Toma, Daniel Oancea, Lucia Barath, Paul Micșa, Călina Hoble, Roxana Sabău, Robert Vladu sau alții. În acest proiect cinematografic, Botezatu interpretează rolul Colonelului Alexa, un personaj complex care i-a permis să își etaleze latura arscă într-o manieră cu totul neașteptată. Scenaristul și regizorul Daniel Oancea a dezvăluit că Botezatu a fost în mintea sa încă de la începutul scrierii scenariului pentru personajul Colonelului Alexa și că pe platoul de filmare Cătălin a fost un adevărat profesionist:”, precizează realizatorii filmului.

„Atunci când am creat acest personaj, am simțit că doar Cătălin ar putea să-i dea viață într-un mod autenc. A fost o alegere firească. Cătălin s-a comportat ca un actor profesionist. A dat dovadă de disciplină și dedicare rar întâlnite la cineva din afara lumii filmului. A surprins pe toată lumea cu seriozitatea și implicarea sa.”, precizează Daniel Oancea.

Pe lângă aprecierile echipei de producție, colegii de platou au avut, de asemenea, cuvinte de laudă la adresa lui Botezatu. Actrița Lucia Barath a mărturisit că a fost deosebit de încântată să joace alături de el: „Cătălin a adus o energie extraordinară pe set. A fost o plăcere să lucrez cu el, iar prezența sa a oferit o profunzime neașteptată scenelor noastre comune.”

Paul Micșa, care provine și el din lumea modei, și-a exprimat bucuria de a colabora cu Cătălin în acest proiect: „Sunt fericit pentru decizia lui Cătălin de a juca în acest film. Cred că această alegere nu doar că îi exnde cariera, dar contribuie și la succesul unui proiect care promite să fie filmul anului.”

„Interpretarea lui Botezatu în „Ecaterina” nu doar că marchează debutul său în lumea cinematografiei, dar confirmă și faptul că talentul său depășește granițele industriei de modă. Cu fiecare nou proiect, Cătălin Botezatu connuă să-și demonstreze abilitatea de a excela în tot ceea ce face, fie pe podium, fie pe marele ecran. Filmările pentru Ecaterina au dezvăluit o nouă latură a personalității sale arsce, iar fanii săi vor avea ocazia să-l descopere într-o lumină cu totul diferită.

Toma Cuzin, unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului, își adaugă în palmares un nou rol memorabil în filmul Ecaterina. Interpretarea sa, descrisă ca fiind una de excepție, îl plasează din nou în prim-planul scenei cinematografice româneș. Alături de o distribuție de elită, Cuzin joacă într-o producție care promite să cucerească publicul și cricii deopotrivă.

În «Ecaterina», Toma Cuzin este înconjurat de actori talentați precum Lucia Barath, Daniel Oancea, Paul Micsa, Călina Hoble, Roxana Sabău și, surpriza filmului, celebrul designer Cătălin Botezatu. Fiecare dintre aceșa aduce o contribuție esențială la succesul producției, iar colaborarea dintre aceș arș a creat o chimie unică pe platoul de filmare.”, adaugă realizatorii filmului.

Scenaristul și actorul Daniel Oancea, care joacă și el un rol important în film, s-a declarat încântat de colaborarea cu Toma Cuzin. „Toma este un talent extraordinar. Am scris scenariul cu o viziune clară asupra personajelor, dar Cuzin a reușit să ducă interpretarea la un nivel superior. Este atât de versal încât poate juca orice rol, iar asta se vede în fiecare scenă în care apare”, a declarat

Oancea.

În plus, prezența lui Cătălin Botezatu în distribuție aduce o surpriză plăcută publicului. Deși cunoscut în primul rând pentru cariera sa de succes în modă, Botezatu a surprins printr-o interpretare capvantă, completând asel echipa actoricească de excepție. „Să joc alături de Toma Cuzin și Cătălin

Botezatu a fost o experiență extraordinară. A existat o chimie incredibilă pe platou, care sperăm să se reflecte și pe marele ecran”, a mărturisit Lucia Barath.

Paul Micșa, provenit din lumea modei, a fost la rândul său impresionat de echipa cu care a lucrat, considerând colaborarea cu Toma Cuzin și Cătălin Botezatu un punct de referință pentru cariera sa. „Sunt extrem de fericit că Toma a fost parte din acest proiect. A adus o energie și un profesionalism care au ridicat întregul film la un alt nivel”, a spus Micșa.

Cu o poveste capvantă și o echipă de actori de prim rang, Ecaterina se conturează ca unul dintre cele mai așteptate filme ale anului.

Rolul lui Toma Cuzin și aprecierea unanimă pe care o primește din partea colegilor și echipei de producție confirmă că Ecaterina va fi un succes, iar talentul său actoricesc este, fără îndoială, unul dintre punctele forte ale acestui proiect cinematografic de excepție.

Fimul va avea premiera în cinematografe în data de 20 decembrie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.