Un nou termen în procesul lui Ioțcu. Ies la iveală înregistrările lui Drăgan!

Un nou termen în procesul lui Ioțcu. Ies la iveală înregistrările lui Drăgan!

Curtea de Apel Timișoara a avansat un nou termen în procesul lui Nicolae Ioțcu, după ce în ședința de astăzi atât apărarea fostului președinte al Consiliului Județean Arad cât și DNA au formulat obiecțiuni.

În ceea ce privește termenul de astăzi, apărarea a cerut depunerea la dosar a suporților tehnici cu înregistrările convorbirilor telefonice ale martorului denunțător Cristian Drăgan (foto, stânga), fost administrator public al Județului Arad.

„Am cerut instanței să oblige Ministerul Public să înainteze la dosar suporții tehnici ai tuturor convorbirilor telefonice ale martorului denunțător Cristian Drăgan, pentru că încă prin încheierea din 13 aprilie 2016 instanța ne-a încuviințat acest lucru”, a declarat av. Gheorghiță Mateuț (foto, jos) pentru NewsAr.ro.

Gheorghita Mateut

Potrivit avocatului, deși a încuviințat depunerea la dosar a suporților tehnici respectivi, instanța a așteptat să se finalizeze expertiza în cauză.

„La acest moment se impune cu atât mai mult înaintarea la dosar a suporților, cu cât în urma raportului de expertiză a rezultat că înregistrările nu sunt simultane. Aceasta este o concluzie certă”, a spus Gheorghiță Mateuț.

Avocatul a mai declarat că așteaptă ca instanța, prin încheierea de ședință de astăzi, să oblige înaintarea la dosar a suporților tehnici.

Următorul înfățișare în procesul lui Nicolae Ioțcu va avea loc lunea viitoare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.