Un tânăr băut și fără permis a furat o mașină și a provocat un accident rutier

Un tânăr băut și fără permis a furat o mașină și a provocat un accident rutier

Un tânăr a fost reținut pentru conducere sub influența alcoolului, fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au fost sesizați joi după-masa, în jurul orei 18.30,  despre faptul că, în localitatea Lupești, o persoană ar fi sustras un autoturism, care, ulterior a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din județul Argeș, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie. Acesta ar fi condus autoturismul, iar după avarierea vehiculului, ar fi fugit de la fața locului, înspre pădure, fiind găsit la scurt timp, de polițiști.

„Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat. A fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, într-un dosar penal, întocmit pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Foto: Arhivă, carcater ilustrativ

Sursa video: IPJ Arad

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.