„Vara în care mama a avut ochii verzi” – prima premieră a stagiunii 2024 – 2025, pe scena teatrului arădean

„Vara în care mama a avut ochii verzi” – prima premieră a stagiunii 2024 – 2025, pe scena teatrului arădean

Ai avut vreodată blocajul de a-i spune cuiva drag ce simți pentru el? Când vorbim despre sentimente nu cred că suntem condiționați de un, așa zis, timp potrivit. Gîndește-te la ultimul lucru pe care i l-ai spus mamei tale îniante să pleci de acasă. Ești împăcat cu ideea că ar putea fi ultimul lucru auzit de la tine?

Aceasta este premisa de la care pornește propunerea teatrală lansată publicului arădean de tânărul actor Tudor Jula – nou membru al colectivului Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad (TCISA) – împreună cu echipa sa, formată din Ioana Dajbog și David Vîlcu.

Este vorba despre spectacolul „Vara în care mama a vut ochii verzi” – o adaptare după romanul cu același nume de Tatiana Țîbuleac, care va fi prezentat în premieră în 10 octombrie, de la ora 19, în sala Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

„Este un spectacol pe care acum îl aduc în premieră în fața publicului arădean, dar care s-a născut și a crescut în timp. Prima dată m-am apropiat de această poveste în ultimul an de liceu. Apoi, am mai trecut prin ea, pentru ca în 2023, să o prezint publicului sub forma acestui spectacol,  regizat de Tudor Antofie.”, spune Tudor Jula

One man show-ul propus de Tudor Jula este unul provocator și emoționant deopotrivă, un spectacol în care tânărul actor „joacă cu nuanțe diverse, gândite. Cu îndrăgostire de rol (…) cu o dăruire totală.” (Alexandru Jurcan, Vara mamei și vara lui Antohie, www.neuma.ro)

Dramatizarea este semnată de Ioana Dajbog, iar universul sonor – de David Vîlcu.

Biletele s-au pus în vânzare atât online, pe www.eventim.ro, cât și la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Credit foto: Nicu Nistor

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.