Prepararea acestei reţete durează maxim 30 de minute, timpul ideal pentru musafirii Dumneavoastră. Simplu, rapid şi sănătos! Ingrediente: 1 piept de p...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Pastă de fasole
Pastă de fasole (fasole bătută: 4 persoane) Ingredinente: ½ Kg fasole albă (boabe mici), 2 cepe, ulei, sare, mărar verde, boia dulce sau iute după pre...
Rubrică culinară de week-end, cu sprijinul Helvetica Milk – Pecica. File somon cu sos verde şi lapte de pasăre
La solicitarea cititoarelor noastre, va prezentăm, în acest week-end, preparat din peşte si lapte de pasăre. FILE SOMON CU SOS VERDE Ingrediente : 20...
Rețeta „MAGICĂ“ a unui MEDIC RUS care te învață cum să-ți întărești SISTEMUL IMUNITAR în 15 secunde
Sistemul imunitar scăzut este o problemă importantă a secolului actual, dar acest medic rus te învață cum să ți-l întărești. Profesorul rus Sergey Bub...
Detoxifiere cu pepene ROȘU. Ce se întâmplă în CORP când folosești această cură
Pentru mulți români, pepenele roșu este doar un desert. Dar, puțini știu că pepenele roșu ajută la detoxifiere și slăbire. Cura de detoxifere durează ...
Ce AFECȚIUNI poți AMELIORA cu COZILE DE CIREȘE (REȚETĂ)
Cozile de cireșe conțin săruri de potasiu, flavonoide şi taninuri, fiind un excelent remediu natural pentru mai multe afecţiuni. Puse la fiert și prep...