UPADTE/ ACCIDENT cu două VICTIME! Drum BLOCAT (FOTO)

UPADTE/ ACCIDENT cu două VICTIME! Drum BLOCAT (FOTO)

O femeie a fost grav rănită după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier ce a  avut loc pe un drum din județul Arad.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 12, în localitatea Zabrani, în acesta fiind implicate un autoturism și o autoutilitară care transporta cărămizi. În urma impactului dintre cele două autovehicule, două persoane au fost rănite (ambele se aflau în autotursim), una dintre acestea (o femeie) rămânând încarcerată în mașină, fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare. Femeia a fost preluată în stare gravă de echipajul SMURD și transporată la spital. Cealaltă victimă (un bărbat) a refuzat transportul la spital.

O parte dintre cărămizile transportate de autoutilitară au ajuns pe șosea, blocând drumul.

Update

„Astăzi, în jurul orei 12, un bărbat de 53 de ani, din Lipova, a condus un autoturism pe DJ 682, dinspre Neudorf înspre Zăbrani, iar la aproximativ 200 de metri de intersecția cu DJ 691 a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat de 44 de ani, din Zăbrani. În urma impactului a rezultat vătămarea gravă a unei femei de 44 de ani din Zăbrani, pasageră in autoturism. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.