Filarmonica în era lui Văcean: ABUZURI PESTE ABUZURI, tolerate ipocrit de MUNICIPALITATE

Filarmonica în era lui Văcean: ABUZURI PESTE ABUZURI, tolerate ipocrit de MUNICIPALITATE

Sindicatul Artiştilor Interpreţi din Filarmonica Arad aduce în atenţia opiniei publice noi abuzuri ale conducerii instituţiei, la cârma căreia se află, încă, Alin Văcean, cel hulit de mai toţi dar susţinut de cine trebuie.

„Cu mai bine de un an în urmă, unor colegi din instituţie li s-a interzis dreptul de a participa la un concurs de promovare. Persoanele care s-au simţit nedreptăţite au deschis procese în instanţă. În urma procesului, persoanele au fost promovate, dar nu li s-au acordat şi drepturile financiare aferente”, se menţionează într-un comunicat de presă al sindicaliştilor.

În consecinţă, se arată mai departe, „a fost deschis un nou proces în care angajaţii cereau şi diferenţa salarială cuvenită în urma promovării”.

„Recent unul dintre angajaţi a primit sentinţa. În urma acestei sentinţe Filarmonica trebuie să plătească diferenţele de salariu restante plus cheltuieli de judecată. Ne punem întrebarea firească, cât timp mai trebuie să suporte angajaţii aceste decizii abuzive şi cât timp arădenii vor trebui să plătească gafele managerului Filarmonicii”, se mai precizează în comunicat.

De remarcat, că deşi primarul Gheorghe Falcă a cerut public demisia managerului Văcean (în realitate, o ipocrită lovitură de imagine!), nu a făcut nimic concret pentru a-l debarca din fruntea instituţiei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.