Sergiu Bîlcea: „Nu cred că este corect să blocăm dezvoltarea unui oraş doar pentru a face jocurile politice ale unui partid”

Sergiu Bîlcea: „Nu cred că este corect să blocăm dezvoltarea unui oraş doar pentru a face jocurile politice ale unui partid”

Un proiect aşteptat de toţi arădenii este blocat de jocurile politice din Consiliul Local Municipal, susţine Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad. Potrivit acestuia, consilierii PSD au decis să nu voteze pentru a patra oară realizarea parcării subterane în Piaţa Avram Iancu, fără să ofere explicaţii credibile.

„Avem nevoie de parcări în Arad, avem nevoie de sisteme moderne, cum sunt parcările subterane. Genul acesta de proiecte este dincolo de opţiunile politice ale fiecăruia dintre noi: Nimeni nu poate să conteste utilitatea unei parcări subterane, nevoia locurilor de parcare în centrul oraşului. Întreaga piaţă din spatele Teatrului va fi modernizată prin realizarea proiectului. Totuşi, consilierii PSD aleg să blocheze acest proiect, în mod evident la comanda parlamentarilor PSD, probabil pentru că nu vor să aibă realizări administraţia locală”, a spus Sergiu Bîlcea.

„Nu cred că este corect să blocăm dezvoltarea unui oraş doar pentru a face jocurile politice ale unui partid, dirijat de un politician care nu este din Arad. Acesta este motivul pentru care facem apel la arădeni să susţină realizarea proiectului prin adunarea de semnături. Arădenii interesaţi pot să semneze petiţia on-line lansată de PNL sau să semneze tabelele prezentate de colegii noştri liberali în perioada următoare, în diferite puncte ale oraşului. Suntem convinşi că adunarea unui număr mare de semnături va transmite un mesaj clar din partea cetăţenilor adresat politicienilor care cred că interesele lor politice, meschine, sunt mai importante decât interesele arădenilor. Suntem de asemenea convinşi că arădenii vor debloca acest proiect aşteptat de tot oraşul”, a mai declarat Sergiu Bîlcea.

  1. Despre ce dezvoltare vorbești băiete? Și cine se pune de-a curmezișul ei? Orașul are același primar de un secol și tot nu se dezvoltă. Acum cu voi, cei din PNL, în cârcă tu crezi că individul și-a schimbat năravul? Mai încercați și voi o cale simplă, care se numește GÂNDIRE. Vă e la îndemână, trebuie doar să vă faceți rost de creiere neîmbâcsite politic. Nu-i așa că e simplu?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.