Prepararea acestei reţete durează maxim 30 de minute, timpul ideal pentru musafirii Dumneavoastră. Simplu, rapid şi sănătos! Ingrediente: 1 piept de p...
Reţetă culinară de week-end. Supă de roşii cu tăiţei sau orez
Ingrediente: 1 ceapă, 2 morcovi (medii) , tăiţei de casă sau orez ( 2 linguri ), 3-4 căţei mici de usturoi, 1 litru suc pulpă de roşii, frunze de ţeli...
Reţetă culinară de week-end. Ciorbă de praz cu orez
Ingrediente: 1 bucată de praz, 2 morcovi, o ceapă, 2 felii telină, 2 căţei usturoi, 1 lingura mare de orez, suc de roşii, borş lichid, 1 lingură ule...
Reţetă culinară de week-end. Musaca din carne cu cartofi
Ingrediente: 2 Kg cartofi albi (mărime medie); 1 Kg carne porc tocată (sau combinată vită – porc); 300 gr smântână, 4 ouă; 3 cepe mari; pastă sau sos ...
Reţetă culinară de week-end. Tartă din biscuiţi cu fructe de pădure
Ingrediente: 250 gr biscuiţi (sugerăm Petit Beure), 2 ouă, 100 gr unt, 2 – 3 linguri zahăr pudră, 1 lingură cacao pudră, 3 – 4 linguri lap...
Reţetă culinară de week-end: Paste de primăvară cu broccoli
Ingrediente: 250 g tortellini cu spanac 200 g cremă de brânză 100 g unt 200 g broccoli 50 g parmezan sare, piper, oregano 1cutie smântână gătit mică M...
Reţetă culinară de week-end. Tocăniţă de burtă
Ingrediente: 1 Kg burtă de vită (fideluţe), 2 cepe, 2 morcovi mari, o ţelină mică, ½ litru suc de roşii, ulei, sare, piper Mod de preparare: Legumele ...
Rubrică culinară de week-end: Prăjitură cu vişine din compot
Ingrediente: 6 ouă, 200 gr zahăr, 200 gr făină, 100 ml ulei, 50 ml apă, două plicuri zahăr vanilat, 2 borcane compot vişine fără sâmburi, sare, un pl...
Rubrică culinară de week-end. Răcitură (piftie)
Ingredinente: 4 buc picioare şi jumătate cap de porc, foi dafin,1 plic piper negru boabe, sare, 2 bulbi usturoi. Mod de preparare: Picioarele şi capu...
Rubrică culinară de week-end: Ciorbă țărănească
Ingrediente: 1 ceapă mare, 2 morcovi, o varză mică verde, ½ cartofi albi, 300 gr smantană, borș lichid, leuștean verde, 1 ligură vegeta, sare, piper, ...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica: Tocăniţă din piept de pui cu piure de cartofi
Ingredinente: Tocăniţă: piept de pui dezosat (mare), 4 căţei usturoi, suc de roşii concentrat, sare, piper negru măcinat, ulei, 1 lingură vegeta, 2 fo...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Pastă de fasole
Pastă de fasole (fasole bătută: 4 persoane) Ingredinente: ½ Kg fasole albă (boabe mici), 2 cepe, ulei, sare, mărar verde, boia dulce sau iute după pre...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Ciorbă de perișoare
Ingrediente Pentru ciorbă: 2.5 l apă; 2 morcovi; 1 păstârnac; 1 ardei gras roşu; 2 cepe; pătrunjel şi leuştean tocat; sare; piper; 3 linguri pastă de ...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Salată de ţelină cu morcovi şi varză
După preparatele specifice sărbătorilor, vă oferim în prima rubrică din acest an o reţetă simplă, uşoară şi foarte sănătoasă: Salată de ţelină cu morc...
Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Reţete de Cocktail pentru noaptea dintre ani.
Cocktail Orange Este un cocktail vesel servit intr-o coaja de portocala pe un pat de gheata asezat intr-un pahar. Are un gust plăcut de suc de ...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica. Cozonac cu mac sau nucă
Ingrediente: 1 kg făină, 50 gr drojdie,. 500 ml lapte, 250 gr zahăr, 4-5 gălbenuşuri, 200 gr untură, ulei, unt topit, o liguriţă rasă de sare şi arome...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Fursecuri de Crăciun
Fursecuri decorative Ingrediente: 200 gr unt moale, 120 gr zahăr, 320 gr făină, 2 ouă, 2 plicuri zahăr vanilat şi 1 plic praf de copt Mod de preparar...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Ciulama de pui cu paste
Ciulama de pui cu paste Ingrediente: 1 pachet de paste (pene); 1 piept de pui (aprox. 400gr); 100 gr unt; 3-4 căţei usturoi marime medie; 300 – 350 ml...
Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Salată cu ton şi tiramisu cu piscoturi
Salată cu ton Ingrediente: 200 gr conservă de ton bucăţi; ceapă verde 4 bucăţi, o salată verde medie; 2 roşii, morcovi; măsline; ulei; sare şi piper M...
Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Deserturi uşor de preparat
Panna cotta! Mod de preparare: 750 ml smântână lichidă Dorna 150 gr zahăr se încălzesc la foc mic şi se adaugă 1 plic gelatină dizolvată în puţină apă...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica: Pulpe pui cu cartofi, caşcaval şi smântână la cuptor, orez cu lapte şi scorţişoară
Pulpe pui, caşcaval şi smântână la cuptor Ingredinte: 900 gr pulpe dezosate; 1 Kg cartofi roşii, 400 gr caşcaval, 400 g smântână, 5-6 căţei usturoi, u...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk – Pecica. Supă chinezească şi salată de piept de pui, avocado cu reducţie de oţet balsamic
Supă chinezească pentru 4 persoane 1.600 apă 4 cub knor de vită 1 lingură soya sos 1 lingură fish sos 200 gr carne tocată ( se condimentează şi se fac...
Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Ciorbă de peşte şi tocăniţă de ciuperci cu mămăliguţă
Ciorbă de peşte Ingrediente : peşte , ceapă, pătrunjel , păstârnac , morcovi , mazăre , conopidă Mod de preparare: Se curaţă zarzavaturile , se spală...
Rubrică culinară de week-end, în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Supă cremă dovleac şi pulpe pui cu piure
Supă cremă dovleac Ingrediente: 1 dovlecel 250-300 g; 1 ceapă; 1 cartof; 1 cub knor găina Mod de preparare: Se curăţă dovlecelul de coajă şi seminţe,...
Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Deserturi delicioase
1. Baton ciocolată Ingrediente: 250 grame zahăr; 500 ml apă; 250 grame unt. Mod de preparare: Se fierb circa 20 minute la foc scăzut până devin un si...