1.700 de misiuni executate de jandarmii arădeni în luna septembrie

1.700 de misiuni executate de jandarmii arădeni în luna septembrie

1.700 de misiuni, 149 de amenzi aplicate în valoare de peste 44.000 de lei și 14 infracțiuni constatate este bilanțul activității Jandarmeriei Arad pentru luna septembrie.

În luna septembrie, pe timpul misiunilor executate, atât independent cât și în cooperare cu alte instituții cu atribuții în domeniu, jandarmii arădeni au constatat 14 infracțiuni și au aplicat 149 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 44.750 lei.

Totodată, pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte, jandarmii au acordat sprijin la constatarea a 15 infracțiuni.

Echipajele de Jandarmerie aflate în serviciu au răspuns la 48 apeluri efectuate prin  Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, în care s-au raportat încălcări ale unor norme de conviețuire socială sau de altă natură și pentru care s-au luat măsurile legale.

Astfel, în luna septembrie au fost executate 1.700 de misiuni, din care, 692 misiuni de menținere a ordinii publice, 68 misiuni de asigurare a ordinii și siguranței publice la manifestările cultural artistice, religioase, promoționale, competiții sportive, 888 misiuni de pază și protecție instituțională și protecție transporturi speciale, 14 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, 8 acțiuni preventiv educative desfășurate în instituțiile de învățământ preuniversitar și 30 misiuni în cooperare cu Poliția, Poliția de Frontieră, Inspectoratul General pentru Imigrări, DIICOT și alte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.