10 cărți publicate în 18 luni! Cum e posibil și cine e autoarea

10 cărți publicate în 18 luni! Cum e posibil și cine e autoarea

10 cărți publicate în 18 luni? Da! Lia Teodora Ianto și-a lansat alte trei cărți zilele acestea la Ineu.

Cel de-al treilea roman, OPT sau infinit, o carte de poezie A DOUĂSPREZECEA ARIPĂ și un volum de eseuri, Prea ocupată cu fericirea. Trei cărți despre care se pot spune multe dacă le citești.

Editorul și scriitorul Daniel Luca a prezentat volumele recent publicare la editura Castrum de Thymes, alături de autoare, a citit din prefața cărții scrisă de Cristian Paul Mozoru care îndeamnă cititorul să parcurgă volumul de proză în mai multe note, până va înțelege toate mesajele subtile din carte.

Poezia Nataliei Micalona a lăsat urme în ochii celor prezenți la eveniment, astfel s-a vorbit despre succesul în literatură, pe plan spiritual, psihologic și sentimental. Autoarea a subliniat faptul că nu e nevoie să auzi sau să vezi dacă îți lipsesc aceste capacități, poți simți cu inima fiecare ființă care trece prin preajma ta lăsând o parte din lumină în urma sa, peste tot. Cei prezenți au fost bucuroși de moment și s-au apropiat de autoare, răsfoind cele 10 cărți publicate în ultimul și cerându-i câte un autograf. Și, desigur, au felicitat-o.

Partea a treia s-a consumat la o cafea, unde s-a discutat despre carte, cultură și ce lipsește oamenilor, o educație corectă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.