Patru persoane cercetate pentru furt calificat: Au sustras bunuri de zeci de mii de lei

Patru persoane cercetate pentru furt calificat: Au sustras bunuri de zeci de mii de lei

Patru persoane, între care și un minor, sunt cercetate de polițiști pentru furt calificat. Spargerile au avut loc pe parcursul mai multor luni în localitatea Șofronea și în municipiul Arad, vizate fiind o hală și o locuință.

Polițiștii din Șofronea au identificat un bărbat și un minor, bănuiți de mai multe furturi. În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au identificat un bărbat de 56 de ani și un minor de 17 ani, din Șofronea, care, în perioada februarie – aprilie, prin scoaterea din funcțiune a sistemului de supraveghere video, ar fi pătruns prin efracție într-o hală de pe raza localității, de unde ar fi furat două televizoare, două circulare electrice, opt autofiletante, un compresor, un dispozitiv pentru legat paleți, un polizor unghiular, o mașină de șlefuit pneumatică și două scări din aluminiu.

Prejudiciul cauzat de cei doi este de aproximativ 27.000 de lei iar o parte din bunurile sustrase au fost comercializate pe raza localităților Șofronea și Macea. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetați pentru furt calificat în formă continuată

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează doi bărbați bănuiți de furt din locuință. Cei doi, în vârstă de de 23 și 52 de ani, din județul Maramureș, ar fi pătruns, în perioada februarie – aprilie, prin distrugerea lacătului porții și dizlocarea unui geam, într-un imobil de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras haine, bunuri electronice și electrocasnice. Prejudiciul cauzat de aceștia se ridică la aproximativ 15.000 de lei iar o parte din bunuri ar fi fost comercializate în piețe de pe raza municipiului.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.