Concurentele de la Miss Arad au intrat în „cantonamentul frumuseţii” (FOTO)

Concurentele de la Miss Arad au intrat în „cantonamentul frumuseţii” (FOTO)

A început cantonamentul frumuseții Miss Arad, care are loc la Hanul Moara cu Noroc din Ineu în perioada 24 – 25 iulie, unde concurentele pregătesc alături de echipa concursului, momentele coregrafice principale ale finale, aceasta fiind ultima  etapă înaintea finale de vineri, 27 iulie, când acestea vor urca pe scena mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici, în fața publicului și a juriului pentru a disputa cu grație și eleganță, titulatura de cea mai frumoasă arădeancă.

Recepția de primire a invitaților va face la ora 19, iar spectacolul Miss Arad va începe la ora 20.

Evenimentul are un scop caritabil, toți banii încasați în urma vânzării de bilete de intrare urmând să fie donați unui tânăr de 30 de ani, Pusok Andrei, diagnosticat cu o formă rară de cancer.

Tot in spiritul caritabil al concursului, concurentele s-au implicat în activități de voluntariat la sediul Asociației Integra, pictând împreună cu tinerii asociației tablouri pline de viață care vor fi puse în vânzare la finala concursului, toți banii fiind donați acestora.  You Boutique va dona tot atunci brătări, create în ediție limitată, în ton cu tematica de anul acesta, banii adunați luând aceeași cale!

Costul unui bilet este de 35 de lei, partenerul concursului, Atrium Arad oferind la fiecare bilet vândut câte un voucher în valoare de 16.50 lei, care poate fi utilizat la cafeneaua Segafredo din incinta mall-ului, de asemenea, in baza biletului, se beneficiază de intrare gratuita pana la ora 00:00 la After Party Miss Arad, gazduit de Curtea Veche.

Biletele de intrare la evenimentul Miss Arad 2018 pot fi achiziționate exclusiv  de la Info desk-ul Atrium Mall Arad în perioada 20.07.2018-27.07.2018.

Până la marea finală, concurentele sunt implicate în activități de pregătire sportivă, de remodelare corporală, întreținerea sănătății, ședințe foto, precum și activități pentru managementul emoțiilor.

Dress code-ul evenimentului „something red” ,  este inspirat de numărul celor 13 ediții Miss Arad, și sugerează invitaților să poarte haine sau accesorii culoarea rosu,  amintind de celebra tradiție/superstiție românească de a feri de deochi frumusețea prin adoptarea culorii în compozitul vestimentar.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.