12 arădeni au băut până au ajuns la spital

12 arădeni au băut până au ajuns la spital

12 arădeni au băut până au ajuns la spital, prezentând intoxicație cu alcool, transmite Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

S-a întâmplat în minivacanța de Anul Nou, când nu mai puțin de 655 de arădeni s-au prezentat la spital cu diverse afecțiuni.

„Pe parcursul minivacanței de Revelion, echipa medicală a Unității de Primire Urgențe, împreună cu medicii de gardă din secțiile spitalului, au efectuat investigații de urgență și au asigurat tratament imediat în cazul a 655 de persoane, care s-au prezentat la spital cu diferite afecțiuni medicale”, informează conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, într-un comunicat de presă.

Astfel, de duminică, 31 decembrie, ora 8, și până în această dimineață la ora 8 nu mai puțin de 488 de adulți și 167 de copii au necesitat îngrijiri medicale în regim de urgență.

„Cele mai întâlnite afecțiuni medicale în rândul minorilor au fost cele respiratorii – în cazul a 97 de copii, urmate de afecțiunile digestive – 24 de cazuri. Cei mai mulți adulți au fost diagnosticați cu afecțiuni respiratorii – 95, digestive – 46, cardiace – 32, și neurologice – 26. Totodată, 12 adulți s-au prezentat în Unitatea de Primire Urgențe cu intoxicație cu alcool”, se mai arată în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.