15 mașini parcate neregulamentar, ridicate de Poliția Locală

15 mașini parcate neregulamentar, ridicate de Poliția Locală

Poliția Locală a ridicat în ultimele două zile 15 mașini parcate neregulamentar, în urma sesizărilor venite din partea cetățenilor.

Mai multe zone din municipiu au fost eliberate, în intervalul 17-18 septembrie, de autovehiculele staționate în locuri nepermise, în urma sesizărilor venite din partea cetățenilor. Un număr de 15 autovehicule au fost ridicate de pe domeniul public în doar două zile de Poliția Locală cu atribuții de circulație pe drumurile publice, în urma intervențiilor ce au vizat Bulevardul Revoluției, Bulevardul Decebal, cartierul Aurel Vlaicu, zona Gării CFR și Calea 6 Vânători.

„Acțiunile de ridicare a autovehiculelor staționate neregulamentar /abandonate/ fără stăpân pe domeniul public al municipiului vor continua și în perioada următoare. În acest sens, Direcția Generală Poliția Locală le reamintește arădenilor că au posibilitatea de a apela numărul 0257-939 – Dispeceratul DGPLA pentru a solicita, sâmbăta și duminica, ridicarea automobilelor staționate neregulamentar, între orele 09.00-17.00”, precizează reprezentanții Primăriei Arad.

Loading...
  1. PE strada DR. IOAN SUCIU zilnic sunt parcate ilegal zeci de masini. AM facut numeroase sesizari fara niciun efect.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.