3,5 milioane de lei, bani reîntorși la bugetul județului Arad

3,5 milioane de lei, bani reîntorși la bugetul județului Arad

Excedentul bugetar al Consiliului Județean Arad a fost reîntregit cu suma de 3,5 milioane de lei, bani care au fost temporar alocați Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad pentru asigurarea salariilor.

Odată cu alocarea de către Guvern a sumelor necesare drepturilor salariale cuvenite DGASPC Arad, această sumă a revenit în excedentul bugetar al Consiliului Județean.

„Luna trecută, am alocat din excedentul bugetar 3,5 milioane de lei, pentru a asigura acordarea drepturilor salariale ale personalului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, până când vom primi acești bani de la Bugetul de Stat. În această lună, Guvernul a alocat sumele necesare salariilor, astfel încât acești bani revin în excedentul bugetar al Consiliului, urmând să fie utilizați pentru alte investiții”, a declarant Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

De asemenea, din excedentul bugetar au fost alocați 30.000 lei, pentru achiziționarea de licențe antivirus pentru 300 de utilizatori, care să asigure o protecție mai ridicată și o urmărire eficientă a incidentelor informatice.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.