39 de noi cazuri de coronavirus și un deces, în ultimele 24 de ore la Arad

39 de noi cazuri de coronavirus și un deces, în ultimele 24 de ore la Arad

În ultimele 24 de ore, la Arad au fost înregistrate 39 de noi cazuri de coronavirus și un deces.

În urma testelor efectuate la nivel județean, față de ultima raportare, au fost înregistrate 39 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 13 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 2022 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1429 sunt vindecate, 213 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 294 sunt la domiciliu şi externate. În ultimele 24 de ore, o persoană diagnosticată cu COVID-19 a decedat. De asemenea, în carantină se află 677 de persoane iar 213 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 30 septembrie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 16 obiective/locații și 327 mijloace de transport în comun și 10 societăți comerciale sau persoane fizice autorizate. În contextul verificărilor au fost legitimate 385 de persoane.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.