43 de cazuri noi de CORONAVIRUS și trei DECESE la Arad, în ultimele 24 de ore

43 de cazuri noi de CORONAVIRUS și trei DECESE la Arad, în ultimele 24 de ore

Trei persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat în ultimele 24 de ore la Arad.

În urma testelor efectuate la nivelul județului Arad, față de ultima raportare, au fost înregistrate 43 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 10 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 1.753 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1.276 sunt vindecate, 169 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 231 sunt la domiciliu şi externate . În ultimele 24 de ore, trei persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat.. De asemenea, în carantină se află 805 persoane iar 169 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate din 22 septembrie până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 25 obiective/locații, 527 mijloace de transport în comun și 21 societăți comerciale/persoane fizice autorizate. În contextul verificărilor au fost legitimate 578 persoane.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, valoarea totală a amenzilor fiind de 500 de lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.