Gheorghe Falcă a primit Premiul de Excelență pentru dezvoltarea transportului urban modern

Gheorghe Falcă a primit Premiul de Excelență pentru dezvoltarea transportului urban modern

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă a primit Premiul de Excelență din partea Clubului Feroviar Român și Asociației Industriei Feroviare din România. Distincția a fost înmânată în cadrul evenimentului Galele Club Feroviar ediția a X-a.

Potrivit unei informări date publicității de către Primăria Arad, premiul a fost acordat pentru rezultate deosebite în dezvoltarea transportului urban modern. După investiții majore pentru dezvoltarea infrastructurii de transport public pe șine, Aradul a realizat investiții importante pentru achiziția de tramvaie moderne şi are un program de reabilitare a parcului de tramvaie vechi, pentru a creşte confortul oferit călătorilor. Prin realizarea acestor noi investiţii, Aradul se va încadra în una din cele zece condiţii pentru a fi definit ca „oraş verde”, având un transport public ecologic. Aradul este pentru a doua oară laureatul Galei, în 2008 primind distincția pentru programele de dezvoltare a infrastructurii de transport public.

12364310_10153807931237472_1374618197_o

Aradul a fost reprezentat pe podiumul Galei și de compania Astra Vagoane Călători SA, care a fost premiată pentru activitatea sa și pentru tramvaiul Imperio, primul tramvai modern produs în România.

Ceilalți laureați ai Galei au fost primarul orașului Zlatna pentru conservarea și refacerea materialului rulant de epocă, profesorul Mihail C. Alexandrescu, decanul Facultății de Transporturi al Politehnicii din București și societatea Reloc-Electroputere VFU Craiova pentru realizarea primei locomotive care funcţionează, exclusiv, cu biodiesel sau ulei vegetal.

  1. Bravooooo! Care sunt marile realizari in dezvoltarea transportului urban modern? Fanfaronada asta seamana cu titlul de doctor obtinut de PRontanac…La banii furati,FIFTI-FIFTI isi poate cumpara si…Bradul de HD.sau cel putin …Oltenia…aradeanul dracului! ps.Felicitari,in schimb,pt.ASTRA,pt.dl.BLIDAR!

    Raspunde
  2. taxe si impozite!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.