Fondatorul Facebook își pregătește fiica pentru viață: Îi citeşte Fizica Cuantică pentru Bebeluşi

Fondatorul Facebook își pregătește fiica pentru viață: Îi citeşte Fizica Cuantică pentru Bebeluşi

În ultima săptămână a fiecărui an, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg îşi propune să facă ceva extraordinar în anul care urmează. Un astfel de obiectiv și-a stabilit şi pentru 2015.

Dacă într-un an şi-a propus să înveţe limba mandarină, Zuckerberg a vrut ca în 2015 să înfiinţeze propriul club de lectură și să devină un „vierme de bibliotecă”.

Zis și făcut! Zuckerberg a organizat o campanie în care a promis că va citi câte o carte pe săptămână până la sfârşitul acestui an şi că va posta pe Internet titlurile tuturor volumelor parcurse.

Recent, fondatorul Facebook a anunţat că următoarea carte pe care o s-o citească în cadrul „A Year of Books” va fi „Fizica Cuantică pentru Bebeluşi”.

Zuckerberg a postat mesajul pe Facebook alături de o fotografie în care apare, alături de soţia sa Priscilla, citindu-i fetiţei pe care cei doi o au împreună, Max, din cartea „Fizica Cuantică pentru Bebeluşi”.

Glumesc, desigur”, a clarificat Zuckerberg pe Facebook.

„Citesc de fapt ‘Ordinea mondială’ de Henry Kissinger – despre relaţii internaţionale şi despre cum putem crea legături pașnice în toată lumea. Acest lucru este important pentru a crea lumea pe care ne-o dorim cu toţii pentru copiii noştri, la asta mă gândesc în ultima perioadă. Ador să îi citesc lui Max. Anul viitor pare să fie A Year of Children’s Books (Un an de cărţi pentru copii)!”, a mai scris şeful Facebook.

Zuckerberg a creat o pagină pe Facebook dedicată proiectului său, intitulată A year of books, unde a scris mereu ce cărţi citeşte şi unde alte persoane care citeau aceeaşi carte puteau posta comentarii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.