Fată de 12 ani, PRINSĂ GONIND cu 122 km/oră pe un DRUM INTENS CIRCULAT. Ce le-a spus polițiștilor CA SĂ SCAPE

Fată de 12 ani, PRINSĂ GONIND cu 122 km/oră pe un DRUM INTENS CIRCULAT. Ce le-a spus polițiștilor CA SĂ SCAPE

O fată de numai 12 ani a fost reținută de polițiști după ce a fost prinsă gonind cu 122 km/oră. Fata împrumutase autoturismul marca Mazda de la verișorul ei și – împreună cu o altă adolescentă de 16 ani și cu un bărbat de 21 de ani au ieșit la plimbare pe un drum intens circulat.

Au fost, însă, trași pe dreapta de polițiști, după ce mașina în care se aflau a fost detectată de un radar mobil rulând cu peste 122 km/oră într-o zonă din Tasmania (Australia), în care viteza maximă admisă este de 100 km/oră.

Poliţiştii i-au cerut actele la control, iar fata s-a dat drept un conducător auto cursant în vârstă de 16 ani. Le-a născut, însă, suspiciuni ofițerilor, care au trasnportat-o pe fată la secția de poliție, unde aveau să descopere că aceasta îi mințise.

Vitezomana de 12 ani nu va mai conduce curând, ea fiind pusă sub acuzare pentru depăşirea limitei de viteză, dar şi pentru că a condus fără permis de conducere şi a folosit un nume fals.

Problema adolescenţilor fără permis de conducere care şofează pe drumurile rurale este una comună în Australia, însă rareori agenții de poliție trag pe dreapta copii de 12 ani pe străzile intens circulate.

Sursa: stuff.co.nz

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.