STRIGĂT DE DISPERARE într-o… pereche de șosete

STRIGĂT DE DISPERARE într-o… pereche de șosete

Un bărbat care și-a cumpărat o pereche de șosete dintr-un celebru lanț de magazine britanic a avut parte de o descoperire care i-a întristat Sărbătorile. Ajuns acasă, Shahkiel Akbar (FOTO) a fost șocat să descopere într-una din șosete o scrisoare în limba chineză, pe care a tradus-o cu ajutorul unei aplicaţii de pe telefonul mobil.

Biletul fusese scris de un bărbat de 39 de ani din China care cerea ajutor şi mărturisea că este obligat să facă acele şosete. „E sinistru. Am fost şocat. Mă simt responsabil acum că am găsit asta”, a declarat Shahkiel Akbar.

Incidentul a readus în discuţie problema angajaţilor nevoiţi să muncească în condiţii grele, pe salarii la limita subzistenței, în ţări unde marii retaileri caută mână de lucru ieftină.

Este pentru a doua oară în această lună, când un client găseşte un mesaj de ajutor în şosetele cumpărate din popularul lanţ de magazine Primark.

Un bilet asemănător a fost descoperit la începutul lunii de către o tânără care a cumpărat şosete pentru tatăl ei.

scrisoare
În iunie, anul trecut, o altă clientă din Marea Britanie a fost şocată când a descoperit un mesaj de ajutor cusut de mână pe etichetă rochiei pe care și-o cumpărase cu 12 euro, tot dintr-un magazin Primark.

Reprezentanţii lanţului acuză o farsă menită să distrugă imaginea companiei şi au explicat că asemenea scrisori au început să apară frecvent în hainele vândute de ei.

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.