CORONAVIRUS. 48 de CAZURI NOI și două DECESE în ultimele 24 de ore, la Arad

CORONAVIRUS. 48 de CAZURI NOI și două DECESE în ultimele 24 de ore, la Arad

Aproape 50 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Arad.

În urma testelor efectuate la nivelul județului Arad, față de ultima raportare, au fost înregistrate 48 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate două decese în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 6 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 1242 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 676 sunt vindecate, 205 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 304 sunt la domiciliu. În ultimele 24 de ore, au fost raportate două decese în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19.. De asemenea, în carantină se află 1034 persoane iar 207 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 3 septembrie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 61 de obiective/locații, 390 mijloace de transport în comun și 42 societăți comerciale. În contextul verificărilor au fost legitimate 669 persoane.

În urma tuturor verificărilor, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 4.500 lei).

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.