Un primar din România la mitingul îndreptat împotriva autorităţilor din Norvegia

Un primar din România la mitingul îndreptat împotriva autorităţilor din Norvegia

Primarul Gheorghe Falcă a luat cuvântul, astăzi, la mitingul organizat de mai multe confesiuni religioase din Arad, în semn de solidaritate cu familia Bodnariu, ai cărei copii au fost luaţi de la părinţi de statul norvegian.

Dincolo de protestul în sine, gestul primarului (însoţit de mâna sa dreaptă, Iustin Cionca, dar şi de Geanina Pistru) trebuie privit şi ca o încercare de a recâştiga încrederea electoratului neoprotestant din Arad, pierdută în mare parte în ultima vreme.

De remarcat, că Gheorghe Falcă, primarul Aradului, este membru al Comitetului Regiunilor (CoR) de la Bruxelles, instanţa europeană cu rol consultativ ce reprezintă vocea autorităţilor locale în Uniunea Europeană.

  1. Elveţia creată prin răpirea copiilor 16 ianuarie, 2016, 3:01 pm

    Clasa de mijloc din Elveţia creată prin răpirea copiilor săracilor şi exploatarea lor ca sclavi în ferme-lagăr de muncă forţată(citeste https://revolutianarhista.wordpress.com/2015/04/23/clasa-de-mijloc-din-elvetia-creata-prin-rapirea-copiilor-saracilor-si-exploatarea-lor-ca-sclavi-in-ferme-lagar-de-munca-fortata/)

    Raspunde
  2. Un nenorocit. De ce n-a venit la mitingul acesta pro-familie cu Ela ? Pentru ca in familia lui este dezastru dar el susține o alta familie in fata atâtor persoane cu valori morale.
    Niște jeguri umane, familia lor nu contează dar iau cuvântul pentru susținerea altei familii. Aceștia sunt politicienii demagogi. Apropo, si prietenul lui, Luca Ciprian, care are un copil fara sa fie interesat sa încheie o căsătorie, era acolo cu gura mare. Fraților, a inceput campania electorala. Daca nu e bun curvarul ăsta, puteți sa-l alegeți pe celălalt .

    Raspunde
  3. este un miting organizat de falca pentru a recastiga increderea neoprotestantilor
    in arad cine are sustinerea cultelor neoprotestante are cele mai multe sanse sa ajunga primar , practic toti primarii de la revolutie incoace a fost pocait sau a avut girul pocaitilor , asta se intampla pentru ca ei sant foarte uniti si daca pastorul lor le spune , fratilor il sustinem pe fratele cutare , acela porneste cu un avans major .

    Raspunde
  4. Să vedem in iunie daca neoprotestanții se vor dovedi creștini adevărați sau numai gura de ei. Pana acum e in cursa actualul primar care si-a părăsit familia si copilul mic pentru a se muta cu amanta. S-a mai anunțat in cursa un individ, tot politruc, fara nici o experiența managerială si cu aceeași probleme de moralitate. A lăsat însărcinată o fată de cioban apoi i-a sous pe șleau ca el nu are de gand sa se căsătorească. El cu alte femei, ea cu alți bărbați. Iar copilul este neglijat si pasat dr la unul la altul….
    Aceștia vor sa administreze orasul. Doua epave umane…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.