Cetățenii vor putea dialoga cu Gheorghe Falcă în cadrul unor audiențe online pe Facebook

Cetățenii vor putea dialoga cu Gheorghe Falcă în cadrul unor audiențe online pe Facebook

Primarul Municipiului Arad va relua în luna februarie întâlnirile săptămânale cu cetățenii pe rețeaua de socializare Facebook.

Gheorghe Falcă a precizat că în cadrul acestor audiențe online are ocazia de a răspunde direct și rapid unui număr cât mai mare de cetățeni care solicită informații privind activitatea administrației locale. Întâlnirile online vor fi anunțate din timp, iar cetățenii vor putea dialoga în timp real cu primarul Aradului pe temele care îi interesează, informează Primăria într-un comunicat de presă.

Tot în cursul acestei luni se reia și activitatea „O zi cu Primarul”. Prima întâlnire va avea loc marți, 9 februarie, când trei arădeni vor putea să vadă cum se desfășoară o zi de muncă a Primarului Aradului, participând la toate evenimentele de pe agenda edilului-șef.

  1. stim d-lle primar .ma numesc cucuiet ioan loc in str tarafului am facut o gramada de sesizari atat consilierilor dvs cit si dumn dar mi sa raspuns negativ desi este o problema usor de rezolvat pe str de mai sus locuiesc dintr-o afacere de coruptie ilegala din partea primariei pe care o pot dovedi cu acte in regula sesiz leam facut ca intradevar am crezut in dumn si cons primariei mai ales fiind membru in part nu doream cu nici un pret sa mil fac corupt in prim se stie foarte bine de aceasta situatie raluca stanis mihaela tamas taie si spinzura dai ai nu dai nu ai acesta este devizul lor am incercat sa fac schimb dar mi sa spus ca nu pot deoarece stau in sociale cum a putut spune asa ceva odata ce am locuit in casa de recons desi am avut dosar de cumparare au spus ca este proprietar dar nu a fost adevarat au vindut la altcineva detin documente legale vreau din nou sa mi se atribuie o casa dar mi se spune ca nu am dreptul sunt persoane care au primit si mai ales tigani care locuiesc aici nu trece mult si primesc pe ce considerent pe tema asta ar fi multe ce afaceri se fac inca cu locuintele ma scuz pt retinere cu respect cucuiet

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.