JUDECĂTOR arădean, CERCETAT PENAL după ce, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, A PROVOCAT UN ACCIDENT pe o stradă din municipiu

JUDECĂTOR arădean, CERCETAT PENAL după ce, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, A PROVOCAT UN ACCIDENT pe o stradă din municipiu

Un judecător de la secţia penală a Tribunalului Arad a ajuns pe mâna poliţiştilor după ce, băut fiind, a produs un accident de circulaţie pe o stradă din municipiu.

Magistratul Caius Lăzărescu se afla, luni seara, la volanul unui Volvo şi se deplasa pe strada Aviator Georgescu din Arad.

Ghinionul a făcut ca la scurt timp după ce a pornit la drum, acesta să tamponeze un autoturism marca Ford.

Accidentul nu a înregistrat victime umane, soldându-se doar cu pagube materiale. Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei. Agenţii au constatat că a fost un accident uşor, însă, au simţit că magistratul duhnea a alcool. În urma testării cu alcooltestul a reieşit că acesta avea o alcoolemie de 0.54, potrivit Antena3.ro.

Lăzărescu a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele judecătorului pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dosarul său a fost preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

Sursa: Antena3.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.