PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Hrană caldă pentru Adăpostul de Noapte din Arad

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Hrană caldă pentru Adăpostul de Noapte din Arad

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a fost oferită hrană caldă, în 20 februarie 2016, tuturor persoanelor de la Adăpostul de Noapte din Arad.

Este a doua acțiune în luna februarie la acest centru social arădean deschis pentru persoanele fără adăpost, atât pe durata nopţii, dar şi pe parcursul zilei, în perioada sezonului rece. Aceste acțiuni social-filantropice vin în sprijinul persoanelor vulnerabile, pentru a le asigura o hrană caldă atât de necesară. Adăpostul de Noapte se adresează cu precădere acelor persoane defavorizate, fără adăpost, aflate în stare de risc social ridicat.

Hrana caldă a fost dăruită de către instituții de drept privat de profil alimentar, specializate în depozitarea, pregătirea și transportul hranei gătite. De asemenea, au fost implicate și familii arădene în acest proiect, care au preparat prăjituri acasă, care apoi au fost dăruite persoanelor din Adăpost de proprii lor copii, elevi și eleve în gimnaziile și liceele arădene.

Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.