Patricia Dinga, președinte CSL Arad: „Românii au ajuns batjocura parlamentarilor PSD Fifor și Zgonea”

Patricia Dinga, președinte CSL Arad: „Românii au ajuns batjocura parlamentarilor PSD Fifor și Zgonea”

Președintele Clubului Studenților Liberali Arad (CSL Arad), Patricia Dinga, declară, prin intermediul unui comunicat de presă, că este dezamăgită de declarațiile lui Mihai Fifor și ale lui Valeriu Zgonea, ambii parlamentari ai PSD Dolj, prin care cei doi îi desconsideră și jignesc pe români.

„Constat, cu dezamăgire, că cei din PSD au făcut o trecere bruscă de la «mândria de a fi român», cu care se băteau în piept înaintea alegerilor prezidențiale din 2014, la o atitudine prin care nu doar că îi desconsideră pe români, ci îi și jignesc. Acum nu multă vreme, senatorul Mihai Fifor fugea de la Dolj la Arad în speranța că de aici va mai prinde un post de parlamentar. La scurtă timp de la «aterizare», domnul Fifor îi jignea pe arădeni spunând că orașul nostru nu este unul european, iar cultura arădeană este mai degrabă una de duzină, cu un nivel estetic scăzut. Tot recent, același domn Fifor făcea o comparație între Arad și Craiova, spunând că nivelul orașului din Bănie este mult peste cel al orașului nostru”, spune Patricia Dinga.

„Păi, domnule Fifor, de ce ați mai venit la Arad, că noi, arădenii, cu siguranță nu v-am chemat?! O altă declarație, cel puțin halucinantă, este cea a lui Valeriu Zgonea, la rândul său parlamentar doljean, care le spunea locuitorilor din Alba Iulia că orașul lor este reședință de județ doar pe hârtie, că aceștia trăiesc în trecut. Totodată, domnul Zgonea spunea că singura bucurie a albaiulienilor este atunci când cineva îi vizitează de Ziua Națională și că, în rest, Alba Iulia nu există pe hartă. Este inadmisibilă atitudinea plină de dispreț a celor doi parlamentari PSD! Unul fuge de la Craiova la Arad și îi jignește pe arădeni, iar celălalt îi desconsideră pe locuitorii unuia dintre cele mai importante orașe din istoria acestei țări – Orașul Unirii. Domnilor Fifor și Zgonea, nici arădenii și nici albaiulienii nu v-au chemat în orașele lor! Stați acasă dacă nu vă plac orașele noastre! Nu ne mai jigniți, nu-i mai jigniți pe români!”, a declarat Patricia Dinga, președintele Clubului Studenților Liberali Arad (CSL Arad).

  1. Daca pe la PSD s-a pierdut fatuca asta, poate nu se rataceste pe la PDL, pardon PNL. In principiu furnicutele nu se pot rataci, dar si furnica ar vrea sa fie elefant, dar nu poate!! Nici noi nu l-am chemat pe FalcONE la Arad si totusi nu a catadicsit sa ramana la Brad, sau de acolo de unde se trage!!!

    Raspunde
  2. DRAGA PATRICIA ,esti atat de mica sa vorbesti de fifor incat nu imi vine sa cred cata pervesitate poate aexista la o tanara frumoasa si gingasa care deunazi plangea si lingea clantele la psd

    Raspunde
  3. Cine ti-a scris comunicatul draguto?Are un puternic iz pdl.

    Raspunde
  4. Patri dragă , dezamăgirea ta este dădătoare de speranțã pentru mulți arădeni in sensul că pute de la o poștă a pdl comunicatul tău. Este greu pentru mulți să vadă o pdlista cu iq indoielnic tronând intr-o postură comică la o masă cu sigla pnlului in spate. Tu cu mintiuța ta habar n-ai ce inseamna pnl așa,că ….lasă-ne!!!!!

    Raspunde
  5. Bă comicărie, da pe gogu al tåu cine-l chemă fă in arad ???

    Raspunde
  6. Pacat de tine fatuco

    Raspunde
  7. Pati draga….clar ca ti-a scris Fulias comunicatul ! E chiar penibil dar na….stai tu cumintica si ocupa-te de taiat cartofii pe la chefurile partidului sau cel mult lipit de afise…nu uita ca in acest timp sa o preaslavesti pe sefa ta suprema ! Un fost PDL-ist stie ce zice !

    Raspunde
  8. Ca sa ai o imagine de ansamblu trebuie sa iei o idee si sa o pui intr-un context.Faptul ca nu am ajuns pe lista scurta a capitalelor europene se datoreaza lui Falca si Ando. Faptul ca toate proiectele faraonice se rezuma la niste studii de fezabilitate scumpe si niciodata realizate, se datoreste aceluiasi mare ganditor.In schimb faptul ca tu nu observi nimic din toate acestea ti se datoreaza numai tie.

    Raspunde
  9. TU de cind esti PNL[PDL].ESTI PUSA sa vorbesti.Stim si de cine!!!Stegete la nas si vezi de COPILARIA ta.PE CINE A-TI PUS SA NE DEA LECTII POLTICE.Ne credeti fraieri? JOS PDL-UL!!!!!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.