Ciprian Luca: „Poate primarul nostru ar trebui să se uite în ograda altora”

Ciprian Luca: „Poate primarul nostru ar trebui să se uite în ograda altora”

Ciprian Luca, preşedintele asociaţiei „Vatra arădeană”, susţine că mulţi arădeni au constatat cu surprindere faptul că în acest an, prin „grija” Primăriei, o frumoasă tradiție de Mărțișor a Aradului a dispărut. Este vorba despre tarabele din centrul municipiului (de la Teatru până la Primărie) de unde, de ani de zile, locuitorii orașului obișnuiau să cumpere frumoase surprize de primăvară pentru partenerele lor de viață.

„Vatra arădeană” trage un semnal de alarmă privind consecvența nedorită cu care Primăria distruge vechi tradiții și obiceiuri ale Aradului. „Am văzut cum primăvara nu a mai fost, parcă, la fel de frumoasă, într-un Arad tot mai cenușiu targ martisorîn zona sa centrală. Cenușiu pentru că, o poate vedea oricine, tot mai multe spații comerciale din centrul Aradului se închid. Iar acum, când exista ocazia de a aduce puțină viață pe Corso-ul nostru tot mai apatic, Primăria a refuzat să acorde autorizații tradiționalilor vânzători de mărțișoare. Poate primarul nostru ar trebui să se uite în ograda altora, pentru a învăța bune practici ale administrației publice în relația cu cetățenii. Centrul Clujului, condus de colegul său de partid, Emil Boc, s-a transformat într-un magnific târg de Mărțișor, cu zeci de tarabe multicolore. Este un bun exemplu despre cum trebuie onorată o sărbătoare a primăverii, în folosul cetățenilor urbei, pe care, se pare, edilul nostru șef îl ignoră cu desăvârșire”, a declarat Ciprian Luca, președintele asociaţiei.

  1. Un politruc, ghidat de alt politruc lingău, învață pe politrucul de pe funcție cu ce liguseală s-ar prezenta el in fața oamenilor dacă n-ar trebui sa folosească acel tip de lingușeală.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.