Mihai Fifor: „Sunt optimist că vom găsi împreună cu ministrul sănătăţii o soluţie adecvată pentru Spitalul Matern”

Mihai Fifor: „Sunt optimist că vom găsi împreună cu ministrul sănătăţii o soluţie adecvată pentru Spitalul Matern”

Senatorul Mihai Fifor se arată optimist în ceea ce priveşte rezultatele vizitei pe care ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu o va efectua joi la Arad. Acesta a fost invitat de către senator în urmă cu două săptămâni.

„Am văzut în presă tot felul de tentative de capitalizare politică a vizitei ministrului la Arad, încercări ce vizează evident zona de imagine publică. Pentru conformitate, ţin să precizez că domnul Patriciu Achimaş Cadariu şi-a afirmat disponibilitatea de a se deplasa în municipiu, în urma unei discuţii pe care am avut-o cu dânsul la sedinţa grupului senatorial PSD din Parlament, unde a participat în calitate de invitat. A fost o nouă ocazie pentru a-i expune situaţia delicată şi în acelaşi timp critică în care se află Spitalul Clinic Matern şi a discuta o serie de variante posibile de ieşire din impas”, a declarat Mihai Fifor.

„Anterior am cerut sprijin guvernamental, împreună cu preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, privind construirea unei noi clădiri pentru maternitatea din Municipiul Arad, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Arad, printr-o adresă redactată în atenţia premierului Dacian Cioloş şi a ministrului sănătăţii. Menţionez de asemenea faptul că domnul Achimaş Cadariu a acceptat să participe la o dezbatere publică ce va avea loc tot mâine la Prefectura Arad, pe tema incidenţei alarmante de cancer la nivelul judeţului Arad, dezbatere iniţiată de către deputatul Căprar şi de mine. Sperăm ca prin aceste demersuri să realizăm o responsabilizare la nivel central faţă de problematica specifică din domeniul medico-sanitar din oraşul Arad şi din judeţ. Sigur că trebuie să fiu optimist că vom găsi deschidere, implicare şi sprijin din sfera guvernamentală şi că vom soluţiona împreună dificultăţile cu care se confruntă sistemul medical local”, afirmă senatorul PSD Mihai Fifor.

  1. Dar de ce te bagi tu ,domnule senator in problema asta? ce solutie poti tu gasi? nu faci parte nici macar din administratia locala, nici din ministerul sanatatii, la ce te bagi tu in povestea asta?
    Sa nu mai vorbim ca nu esti nici macar aradean.

    Raspunde
    • MIRE
      Foarte bine ca se baga Cred ca asa ar trebui sa faca orice cetatean responsabil.Si apoi ne mai plangem ca parlamentarii nu fac nimic.Oricum sanatatea intereseaza pe toata lumea .Bine ar fii ca acest domn senator sa si rezolve ceva .Multumim pentru implicare

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.