Social-democrații afirmă că PSD Arad rămâne consecvent angajamentelor asumate față de cetăţeni

Social-democrații afirmă că PSD Arad rămâne consecvent angajamentelor asumate față de cetăţeni

PSD Arad susține că a demonstrat că este aproape de locuitorii municipiului şi judeţului şi că este partenerul ce dezvoltă proiecte şi politici publice orientate spre cetăţean. Potrivit partidului social-democrat, fie că este vorba despre infrastructură, educaţie, sănătate sau asistenţa socială abordarea rămâne una realistă şi mai ales de substanţă.

„Voi începe prin a mulţumi echipei noastre pentru munca fantastică pe care au depus-o în toate lunile acestea. E foarte complicat să te lupţi cu o maşinărie care angrenează resorturi ce nu au nimic de a face cu politica sau cu cetăţenii acestui oraş. Şi totuşi, am reuşit să facem un joc corect, frumos, deschis şi în total parteneriat cu cetăţenii acestui oraş. Am să mulţumesc apoi partenerilor noştri, cei care au decis să construiască alături de noi un proiect real pentru arădeni. Lui Sebastian Bulumac, cel care a obţinut în numai o luna simpatia a peste 26% dintre cetăţenii oraşului, prin buna sa credinţă, prin proiectele pe care le-a propus, prin faptul că, repet, este cu adevărat viitorul lider de necontestat al administraţiei arădene. Nu ai cum să nu îţi doreşti pentru o comunitate un astfel de om…Şi va fi, mai devreme sau mai târziu, cel care va repune Aradul pe orbita oraşelor bine şi corect administrate. Se cuvine, desigur, să mulţumesc arădenilor care ne-au fost alături în toată această perioadă. Care ne-au primit în casele lor, care ne-au ascultat şi care au crezut că se poate şi altceva decât o administraţie păguboasă. Lor le spunem că lupta noastră abia a început şi că nu îi vom dezamăgi în tot ce vom face pe mai departe. Mergem în Consiliul Local Municipal cu o echipă puternică, o echipă motivată, cu oameni care îşi vor face datoria ireproşabil faţă de cei care i-au mandatat să îi reprezinte. Sunt multe de făcut şi poate cel mai important lucru este să fim cu adevărat o voce puternică pentru cetăţenii Aradului. Cum spuneam, bătălia abia începe. Şi ştim să o ducem. Pentru că 9 ne pasă!”, afirmă senatorul Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

„Am pornit la drum alături de o echipă minunată, animaţi de idealuri comune şi am plasat în centrul activităţii noastre interesele şi nevoile comunităţilor din acest judeţ. Le mulţumesc în primul rând colegilor mei dar şi acelor oameni care au crezut şi cred în noi, în dorinţa sinceră de a conferi adâncime pe linie administrativă unei viziuni comune. Ne-am întemeiat lupta pentru o administraţie corectă, onestă şi transparentă pe o foarte bună cunoaştere a realităţilor din regiune, venind cu soluţii adaptate la specificul fiecărei localităţi.Pot să vă garantez că ne vom şi ţine de cuvânt şi vom lupta în continuare pentru impunerea şi implementarea proiectelor elaborate pentru cetăţeni. Drumurile judeţene, interesele producătorilor agricoli independenţi, conturarea unui concept fezabil de agroturism în zonele care se pretează, reprezintă priorităţi şi obligaţii morale pentru întreaga echipă de consilieri judeţeni ai PSD Arad. Mă bucur că locuitorii foarte multor oraşe şi comune au înţeles mesajul nostru şi au decis să ne încredinţeze destinele administrative ale comunităţilor locale, optând în acelaşi timp pentru un colectiv puternic şi reponsabil la judeţ. Ne onorează şi ne obligă acest orizont de aşteptare ridicat al populaţiei din regiune care a avut suficient de suferit din cauza lipsei de transparenţă, viziune şi răspundere a dreptei care a permis existenţa şi perpetuarea unor poli de subdezvoltare la nivelul judeţului Arad.Vom continua să demonstrăm că spiritul social-democrat modern poate fi motorul dezvoltării pe linia reformei, a performanţei administrative şi a respectului faţă de cetăţeni şi banii publici”, spune deputatul Dorel Căprar, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad.

 

 

Loading...
  1. PSDerbedeilor , 6 iunie, 2016, 4:17 pm

    cu pasajele din Micalaca cum ramne ? Va (pasa) doare-n COT ! Ce tupeu avrti bolsevicilor !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.