Jumătate de milion de lei pentru întreținerea spațiilor verzi

Jumătate de milion de lei pentru întreținerea spațiilor verzi

Primăria Municipiului Arad informează cetățenii într-un comunicat de presă că va extinde serviciile de întreținere a spațiilor verzi în zonele aferente blocurilor și unităților de învățământ, iar costul total se ridică la suma de 500 000 de lei.

„Măsura are drept scop îmbunătățirea aspectului general al spațiului public în municipiul Arad. Fondurile necesare, 500.000 de lei, au  fost alocate în luna iulie la rectificarea bugetului local. Suprafața totală a zonelor verzi adiacente carosabilului, a celor aferente ansamblurilor de blocuri, școlilor și grădinițelor este de aproximativ 250.000 mp . Lucrările de întreținere a spațiilor verzi care se vor efectua de către municipalitate în perioada aprilie-octombrie sunt cosit iarba, tuns gard viu și transportul deșeurilor verzi, de două ori pe lună”, se arată în comunicat.

  1. Mai bine sar intretine cele existente mai intens de exemplu in Aurel Vlaicu sa plantat o geamada de gazon sau facut foraje pentru irigat dar saracul e si netuns si ne udat pacat de investitia facuta

    Raspunde
  2. Aici, dacă s-ar vrea este o pâine de mâncat la domnii din Parchet. Dar ei nu se vor auosesiza așa că slabe speranțe să oprească sifonarea banilor spre Falcă cinstitul. Nu sunt mulți dar tot hoție se cheamă.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.