666, DUCĂ-SE PE PUSTII…

Spectaculosul divorţ dintre „Piţurcă 666” şi actuala echipă Naţională s-a produs oarecum brusc, dar totuşi aşteptat, ţinând cont de zvonuri, interpretări ori zbuciumul din glasul şefului FRF, Răzvan Burleanu. Tînărul „new president”, că nu pot începe propoziţia asta fără a băga de seamă tinereţea lui Buleanu, pardon Burleanu, a reuşit o spectaculoasă reziliere de contract pe vectorul FRF – Piţurcă, din care „afacere” FRF (în traducere federaţia ROMÂNĂ de fotbal) se păgubeşte (!?) cu vreo 1,1 milioane de euro! Sportiv vorbind, uşcheala lu’ Piţi la arabi nu-i mare sfârâială, cam acolo-i locu’ lui.

În momentul în care cartea te ajută şi potu-i mare, reacţia oricărui jucător versat este să pluseze ori să dea cu sec! Victor Piţurcă şi-a jucat cartea corect, a plusat cu victoria din Finlanda, victorie ce a dezamorsat tensiunile cu FRF şi a contat pentru beduini… Gata, copii! De acum treaba-i limpede, „PIŢI, LASĂ-NE!” scandarea preferată a tribunei a devenit realitate. Piţi i-a lăsat, ne-a lăsat şi s-a lăsat. DA, S-A LĂSAT DE FOTBALUL ADEVĂRAT. În lumea artificială a fotbalului-circ, LA DRACU-N PRAZNIC printre dune şi cămile neaoşe, fotbalul nu are dimensiunea nici măcar a meciurilor din curtea şcolii claselor I-IV.Este destul de greu să fi în acelaşi moment şi rău şi scurt…

Nu că opinia mea ar conta, dar avînd posibilitatea să mi-o exprim, permiteţi-mi să o fac. Nu cred că pentru o „tînără divorţată”, cu nuri consacraţi şi nume emoţional, „Naţionala”, s-ar potrivi ca viitor curtezan un derviş rupt de realitate, unul de calitate, dar care a vizionat meciurile din Europa la TV. Sigur v-aţi prins! Mă refer la Olăroiu… Cu scuzele de rigoare nu cred că el ar fi soluţia optimă. Poate un Cosmin Contra sau ceva de genul ăsta. Unul care ştie cu ce se mănîncă fotbalul din curvita asta de Europă!Oricum treaba asta cu rezilierea contractului suspect de amiabil, nu va rămâne aşa. Vulpoiul Mircea Sandu a adulmecat posibilul şmen şi va declanşa ofensiva contra actualului preşedinte, o ofensivă garnisită cu toate tertipurile vastei sale experienţe în domeniu. De urmărit.

Până una alta, noi să fim sănătoşi!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.